Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopianka

co zrobic by zapomnial o tamtej??

Polecane posty

Gość zakopianka

czesc mam maly problem w sumie dla mnie on jest wielki poznalam fajnego chlopaka ostatnio przezylam super wieczor z nim(nie poszlam do lozka)... ale problemem jest jego byla niedawno z nia zerwal i mysli ciagle o niej... co mam zrobic zeby zapomnial o niej a zaninteresowal sie mna?? pomozcie naprawde mi zalezy na nim..nie wiem juz co mam robic:(

Gość arcadis
Nie rob nic na sile. Radzilabym tez nie angazowac sie zbytnio, o ile nie masz pewnosci, ze tamto jest juz na pewno skonczone. Jesli nie jest, to pozostancie raczej przyjaciolmi, bo on nie bedzie potrafif docenic twoich uczuc, badz nie bedzie mogl ich odwzajemnic.

Nic nie zrobisz. Nawet, gdybyś była chodzącym ideałem i w sto razy lepsza od Niej, NIGDY o niej nie zapomni. :( Choć może mówić co innego.

Nic nie zrobisz. Nawet, gdybyś była chodzącym ideałem i w sto razy lepsza od Niej, NIGDY o niej nie zapomni. :( Choć może mówić co innego.

Gość laaaag
Nic nie zrobisz. Nawet, gdybyś była chodzącym ideałem i w sto razy lepsza od Niej, NIGDY o niej nie zapomni. Choć może mówić co innego.

Gość zakopianka
dzieki wielkie...z tego co wiem on powiedzial ze daje jej czas do wakacji jesli sie nie zdecyduje z nim byc urywa calkowicie kontakt... ale co ja mam robic przez ten czas gdy on bedzie czekal na odpowiedz... udawac ze traktuje go tylko i wylacznie jako kolege i nie okazywac tego co czuje???

z tego co wiem on powiedzial ze daje jej czas do wakacji jesli sie nie zdecyduje z nim byc urywa calkowicie kontakt....\" a jak mu odmówi to koles i tak nie znajdzie dla ciebie czasu bo bedzie siedział na swoim nowo co załozonym topiku o temacie \"co zrobic ? jak ją odzyskac na nowo ? \" :P

A co Ty możesz zrobić? Wspomnień mu przecież nie wytniesz, więc nigdy nie zapomni. Ale jeżeli będziesz obok ,może pokochać Cię i teraźniejszość z Tobą może przebić wspomnienia o tamtej. Tylko bądź cierpliwa, daj mu czas, nie narzucaj się. I wszelkowypadycznie na razie nie angażuj się zbyt mocno. Po prostu czekaj ,co z tego wyiniknie.

Gość zakopianka
moze i macie racje nie wytne tego ci ich laczylo... ale widze jak on sie meczy i nie moge patrzec na to... nie wiem czy pisac pierwsza do niego sms czy moze czekac az on sie pierwsze odezwie?"jak bedziesz z nim to moze Cie pokocha" tylko co zrobic zeby sie bardziej zblizyc do niego.?

Gość zakopianka
on mieszka jakies 50 km odemnie..duzo pracuje tylko niedziele ma wolne..zawsze jak sie widzimy to ktos nam towarzyszy byla jedna sytuacja w ktorej bylismy sami i wtedy bylo cudownie... wiec po co mi nadzieje robil tym wieczorem jak nie chce byc z inna :( ;(

Gość hmmunas
problem w tym ze to ty sobie za duze nadzieje robisz to tylko spotkanie, randka, z ktorej nie musi wyninac zwiazek i slub ;) musisz zmienic podejscie, bo zrazisz tym faceta, oni nie lubia czuc sie osaczeni oni chca zdobywac, zainteresuj go swoja osoba, ale nie tym ze jestes na kazde jego zawolanie-nie podawaj mu sie na tacy, facet ktory musi pozdobywac bardziej ceni sobie taki "kasek" ;)

Gość zakopianka
wiem ze trzeba udawac trudna do zdobycia bo wtdy niby sie staraja cie zdobyc... ale nie poszlam z nim do lozka...ja nie mowie ze musze sie z nim zwiazac odrazu chce po prostu sie spoptykac nie potrzebuje zwiazku slubu itd

Gość Elizabeth900
hej i jak tam ci sie ulozylo?? ja mam teraz taki sam problem;/

Gość marta2333
Wiesz.. mam ten sam problem. Ja Ci radzę powiedzieć mu o tym co czujesz, że cię to boli itd... Skoro mu na Tobie zależy to myślę, że powinien zapomnieć o niej bo teraz ma tylko Ciebie.

Gość Rozaliaa88896
szkoda życia na czekanie aż jaśnie książę się obudzi ze wspomnień po byłej... jeśli się obudzi to akurat będzie szukał totalnie innej dupy i raczej się on nie zwiąże tylko będzie dupczył.. Ja raz miałam do czynienia z takim kolesiem a potem poczułam się jakby ktoś wbił mi nóż w plecy