Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenovo

przerwać ślub?

Polecane posty

Gość lenovo
historia taka : kocham ja, szaleje do granic rozsadku zmienilem prace miasto zeby od niej uciec jest narzeczona mojego przyjaciela nie wiem o tym co czuje, nie mialem nigdy odwagi, odpychalem ja na tyle skutecznie ze mysli ze jej nie lubie w sobote wychodzi za niego za maz wiem ze nie jest szczesliwa zrobic cos z tym czy nie? on nie da jej szczescia chociaz nie powinienm tak mowic waham sie czy jej tego nie wyznac czy nie dopuscic do tego slubu

Gość lenovo
ludzi eporadzcie cos bo wykituje chce zadzwonic spotkac sie z nia i kurewsko sie boje ze wyjde na idiote ze nic to nie da ale jesli nie sproboje to zdechne myslac ze nic nie zrobilem

Gość kilttti
No toś się rychło w czas chłopie przebudził... Co masz zrobić? Nie wiem. I skąd masz pewność, że nie jest szczęśliwa?

1. Porozmawiaj z tą dziewczyną. 2. Jak chcesz przerwać ślub, to idź teraz do księdza, który ma go dać, bo u nas nie ma zwyczaju przerywania ceremonii. 3. 🖐️

Myślę,że powinieneś jej wyznać co czujesz, ale nie w trakcie ślubu tylko przed. A nuż ona czuje to samo, a nawet jeśli nie to możliwe,że uświadomi sobie dzięki tobie,że może tego kiedyś żałować... Licz się jednak z tym,że pewnie stracisz kumpla. I nawet jeśli zdecyduje się wyjść za niego to zapewnij ją,że zawsze może na ciebie liczyć.

Gość esmerauda9
Za pozno,daj jej spokoj teraz

A co jeśli dziewczyna rzeczywiście nie czuje się szczęśliwa ale potrzebuje kopa żeby uświadomić sobie,że to nie ma sensu? Może po prostu myśli,że tak musi widocznie już być i zniszczy sobie przez to życie? Są dorośli, jeśli jest zdecydowana wybierze ślub. I nikt nikogo nie będzie męczyć.

Gość Conflux
właśnie daj znać... ciekawa historia

jak w telenoweli brazylijskiej :D przyjdź dopiero na ślub i jak ksiądz sie spyta czy ktoś jest przeciwny to Ty wpadnij do kościoła i powiedz że sie nie zgadzasz ;)

Gość Ksiac
daj na tace 200zl to anuluje

Gość eeeeee....
zrob jak w tych filmach...wlec do kosciol krzyknij nieeeeee!!!!!!!! a tak na serio pogadaj i zawalcz ;p powodzenia

Gość tak na serio to...
trochę za późno chłopie sięzorientowałeś :/ Czas na rozmowy był dawno temu, a nie teraz, zaraz przed jej ślubem. Skoro wychodzi za mąż, to najwyraźniej kocha. Daj im spokój.

Gość raz sie zyje
powiedz jej ale przed slubem i nie oczekuj niczego, powiedz jej tylko co do niej czujesz ona juz sama musi zdecydowac

Gość sprobuj
:-) porozmawiaj z Nia, ale najlepiej jak najszybciej, konieczne przed slubem, nie masz ic dostracenia, a mozesz tylko zyskac:-) moze tez uratowac dziewczyne od nienajlepszego wyboru

Gość _nowa_76
Spoko! Zrób tak! Dziewczyna będzie miała dodatkową atrakcję dla gawiedzi na ślubie a ty nam to zrelacjonuj po wyjściu z aresztu. A, i nie zapomnij golnąć sobie dla kurażu. :D

Gość adelajda znajda
Ulegacie zjawisku polaryzacji społecznej chcąc go namówić na przerwanie ślubu przyjaciela. Myśl logicznie. Ośmieszysz się, stracisz przyjaciela, jak wypadniesz w oczach innych waszych znajomych. Nie jesteś pewien jej uczuć. Nie możesz kogoś chcieć uszczęśliwiać na siłę. To co chcesz zrobić to totalna bzdura i możesz zniszczyć im jeden z najważniejszych dni ich życia. Swoją drogą gdzie byłeś wcześniej śpiący królewiczu? Skoro wcześniej nic nie robiłeś odpychałeś ją i jakoś radziłeś sobie z tym uczuciem to trwaj w tym konsekwentnie a nie otrząsaj się w najgorszym z możliwych momencie. I po co Ci to wszystko. Wkręcasz sobie miłość i jeszcze większe uczucie bo ona jest czymś zakazanym. Zaciśnij zęby i żyj dalej. Pokochasz jeszcze nie raz.

widzę duzy odzew niektorzy sie pytaja gdzie bylem wczesniej i dlaczego teraz sie obudzilem bylem obok i bylem tchorzem i nie docieralo do mnie ze moze kiedys dojsc do takiej sytuacji zeby zaciskalem przez 4 lata a dzis jej powiem mimo wszystko

spokojnie, do kosciola nie wparuje bo u nas w polsce raczej takiej tradycji nie ma dzis ma wieczor panienski w klubie myslalem zeby zrobic to dzis to jest po prostu jedyna dziewczyna o ktorej mysle dzien w dzien ktorej widok wywraca mi zycie i o ktora warto sie starac i walczyc kumpel mi tego nie wybaczy ale ja jestem przekonany ze ona z nim nie jest i nie bedzie nigdy szczesliwa jest wyjatkowa i ale co bede tu mowil wiele nie wiem jak zaczac jak powiedziec jej ze przez te wszystkie lata , ze ja szalalem za nia a nie odwrotnie jak mysli do dzis czy zrobic jakis gest czy pocalowac ja zeby wszystko bylo jasne ?

Gość raz sie zyje
ciebie chyba pojebało , zależy wszystko od tego jak blisko byliście wcześniej

Gość lumpiara34
poprostu porozmawiaj,na spokojnie I NIE WYSTRASZ JEJ Zrob to bo bedziesz zalowal cale zycie A moze ona tez cos czuje,ale przez twoje zachowanie zamknela sie na ciebie i pogodzila z losem..

Gość lumpiara34
tak,ale to troche dziwne Dlaczego do kuuuurwy nedzy nie zrobiles nic przez cztery lata Pewnie byly okazje DZIWNY JESTES..

Gość udaj ze chcesz popelnic
samobojstwo, moze Cie w szpitalu zatrzymaja na obserwacje, wtedy nie bedziesz mial okazji, by pojsc do kosciola ;) PS. bylo wczoraj w Ostrym Dyzurze albo w Chirurgach, nie rozrozniam ;)

Gość liKTO
Za pozno..

Gość hshsuuwiw
dlaczego tak sobie wmawiasz , ze ona nie jest i nie będzie z nim szczęśliwa - to twoja opinia i jest nieobiektywna - ona widocznie myśli inaczej skoro była z nim 4 lata i nie zrezygnowała - nie wmawiaj sobie tego czego nie ma - ona go wybrała a jak będzie z nim nieszczęśliwa to trudno, ale widocznie chce spróbowac - i nie CAŁUJ JEJ - nie jesteś dla niej na tyle bliski - ja bym na jej miejscu się wkurzyła i uznała , ze jesteś chamem za taki pocałunek ni z tego ni z owego

Idź do klubu i spokojnie z nia porozmawiaj. Potraktuje cię pewnie jak świra, ale w sumie to jest zawsze miłe dla kobiety, jak ktoś jej mówi, że jest cudna i ją kocha, tak więc szybko ci wybaczy ;) nie tłumacz jej absolutnie, że jest nieszczęśliwa, bo się wkurzy - słusznie tu ktoś zauważył, że nie mozesz mieć pewności. Może jest zadowolona, ale ty wolisz tego nie dostrzec. Ale powiedz jej koniecznie o swoim uczuciu, inaczej będziesz żałował do końca życia. Spokojnie jej wyznaj, że kochasz ją, że żałujesz, że wychodzi za twojego najlepszego kumpla, a nie za ciebie i że żałujesz, że 4 lata - spałeś... i nic nie zrobiłeś... licz się z tym, że kumpla stracisz, nawet, jeśli z nim zostanie i za niego wyjdzie, bo jeżeli jest z nim naprawdę blisko związana, to na 100 % mu powie, o tym, co zrobiłeś. Powodzenia:)

zanim jeszcze zwiazala sie z moim kumplem spotykalismy sie niezobowiazujaco, po przyjacielsku czasem sam na sam czasem cala paczka ona jest cholernie ciepla dziewczyna taki spossob bycia ma ze faceci za nia szaleja balem sie tego i jej i nie odwazylem sie na zaden krok,kiedy moj kolega tak widze to ze nie jest szczeskliwa ,kumpel pije sporo spotykalem sie z nia a to kino a to posiadowa ona to traktowala po kumpelsku chyba raz wypilismy za duzo wyglupialismy sie i nic ni bylo ,ale zasnela przytulila sie przez sen i pomyslalem ze moze tak by moglo byc juz zawsze

Bellissima ragazza ok, racja jak jej wytlumaczyc 4 lata zaciskania zebow nie wiem, kumpel mysle ze wie albo sie domysla naazie afery z tego powodu nie ma a ona jest za dobra, nawet jesli wybierze jego to nie powie mu bo nei bedze chciala psuc relacji itd itp