Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenovo

przerwać ślub?

Polecane posty

dlatego ze mialem w koncu odwage czy ze jej zycze dobrze ? zastanow sie co piszesz ignorantko

powiem jedno: lepiej żałować tego co się zrobiło niż tego czego sie nie zrobiło, i tak chłopie bedziesz czegoś żałował , powiedz jej o wszystkim a sie przekonasz, będziesz żył resztę życia z wyrzutami sumienia??????

tomi 99 powiedzialem jej w piatek, przed slubem ktory i tak sie nie odbyl bo jej przyszly maz wyladawal na odtruwaniu po wiecozrze kawalerskim

Gość jestem z Tobą walcz
tylko szybko bo pewnie będzie to dla niej szok więc troche sobie poukłada, trzymam bardzo mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kciuki

lenovo!!!!!!!! Gratulacje!!!!! czyżby to było przeznaczenie??? trzymam kciuki!!!!!

Gość nnnnoooo
wyznałeś jej to za późno-ale bóg dal ci druga szansę;) walcz:)

Slubu nie było to do dzieła! poczekają sobie na następny wolny termin :D a teraz czas dla ciebie :D

przeznaczenie przypadek raczej charakter kumpla nie wiem teraz jak do iej podchodzic tak ostro i bezposrednio czy udawac przyjaciela do wyplakania ? i dopiero wtedy?

podchodz do niej i romawiaj szczerze, nie szukaj pocieszenia tylko mów co czujesz

tez mi ciezko w to uwierzyc nie wiem jak ona zdecyduje pewnei bedzie sie bala go zostawic bo on jej nawciska ze jej potzrebuje ale po tylu akcjach powinna miec juz dosc nie wiem jak sie teraz zachowywac bo wolnej drogi mi nie dala ale to bylo przed niedoszlym slubem....

ja myślę że ten odwołany ślub to jest dla Ciebie wolna droga

a dla pewności to zakradnij się do niej i schowaj jej sukienkę, :D a kumplowi garnitur i buty :D trochę potrwa zamin zarobią na nowe :D

to jest na bank przeznaczenie, i wskazówka dla Ciebie co masz dalej robić. A tamten już ożył z tego zachlania?, może teraz kiedy go nie ma przy niej co?

Gość nnnnoooo
nie dala wolnej drogi-bo to bylo tuz przed ślubem,bo co powie rodzina jak ona ucieknie sprzed ołtarza prawie-ale teraz to rodzina byłaby głupia gdyby ja namawiała na ten slub, mam nadzieję że jej ślub z tym panem z głowy wybija;)

ale ona go nie odwolala mimo tej rozmowy dzien przed nie odwolala slubu

bo nie miała na to czasu, ale teraz ma czas choćby na zastanowienie się nad tym wszystkim, a ty byś z dnia na dzień odwołał? pewno się bała

Gość dqfhfjdofkf
bo odwołanie ślubu nie jest takim hop siup, to powazna decyzja i wymaga odwagi- gigantycznej odwagi. Tak jak wymagało odwagi pojscie do niej i wyznanie jej prawdy... gratuluje!

lenovo nie odbiera telefonu bo chce się nad tym wszyskim zastanowić, po co jej tersaz dodatkowe emocje

Ślub sie nie odbył, bo pan młody w szpitalu, takich historii to ja jeszcze nie słyszałam, a pozatym kto robi kawalerski/panienski w pt poprzedzający ślub... Coś sie tu kupy, dupy nie trzyma.