Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menopiace

faceci chudzielcy bez tylków takie cyrkle

Polecane posty

Gość menopiace

nie sa atrakcyjni co to za mezczyzna a jesli do tego jeszcze nie ma 180 cm wzrostu porazka moi panowie

Gość tak ja sadze
nawet jak ma te 180 cm wzrostu to i tak nie jest atrakcyjny taki facet ot co!:P

Gość menopiace
dokładnie, teraz powinnyśmy uswiadomic panów, rowniez tych na kafe, ze my tez mamy oczy i swoje wym,agania wzgledem nich zacznijmy od ladnej, harmonijenj, postawnej, lekko umiesnonej sylwetki to na dobry poczatek panowie

Gość prosty mężczyzna
na kobiety wystarczy kasa :classic_cool: można wtedy wyglądać jak Bill Gates. Dobrze żeby facet był facetem bo wtedy ma siłę wnieść np rower na 4 piętro.

Gość tak ja sadze
wlasnie! panowie do roboty!!!hahahaha

Gość OJOJOJ123
to mnie teraz zraniłyście i to tak konkretnie :)

Gość menopiace
kochany, ale czy wiesz, ile bill gates ma kasy? a wiesz jaki ma łebski leb? a wiesz jakie ma wielkie serce? zgadzam sie z tym, ze facet powinien wniesc rower, to czastka jego meskosci ale my tez chcemy, zeby facet był przyjemny z wygladu i zeby był czasty maiła czyste buty miał zęby mial czyste zeby i przechodzę do waznej sprawy zeby facet mial cos do powiedzenia

Gość hihih
chyba w łazience

Gość tak ja sadze
ha! mi kasa nie wystarczy jak facet to facet a nie imitacja faceta!

Gość menopiace
ojojoj- nie amsz 180? to moze chociaz 178?

Gość menopiace
albo na przykład 17, 8?

Gość no to słucham
co wy macie takiego do powiedzenia??

Gość menopiace
ale mężczyzna nie moze miec takich cienkich zyłek na policzkach znaczy czerwonych naczynek i w buzi musi miec porzadek, tak, jka pod maska swojego samochodu

Gość OJOJOJ123
188/85

Gość prosty mężczyzna
oczywiście że wiem, jaki jest stan jego posiadania i co robi wraz ze swoją małżonką Melindą . Facet powinien wyglądać ,ale kobiety godzą się na duże ustępstwa jeśli posiada jak dużo posiada to może być jak chodzące gówno bo kobieta znajdzie sobie kochanka.

😡 swoje zdanie, cholera, wypowiadajcie, ale nie w imieniu calej populacji. Amatorki takich 'cyrkli' [ciekawe okreslenie], tez sa, nie dyskryminowac prosze

Gość menopiace
nie będę rozwijala tutaj dywagacji na temat roli kobiety w zyciu mężczyzny teraz chcę poswiecic kilka chwil na omowienie tematu męskiego li tylko tłuste włosy niewskazane a propos, dlaczego tyle mezczyzn teraz łysieuje?

Gość tak ja sadze
faceci sami duzo od kobiet wymagaja ale o sobie to juz nic nie powiedza. A ja tez mam prawo miec wysokie wymagania i nic na to nie poradze;=:P:D:D:D:D

Gość OJOJOJ123
no to jakie masz te wymagania??

Gość menopiace
ja mysle, ze jesli kobieta jest z gównem tylko dla pieniędzy to jest malo ambitna a moze jakas mloda, glupia gęs amatorki cyrkli- to takie "bidy" wg mnie ojojoj- to czym Cie tak zraniły tu kobiety? meżczyzna musi być zaradny, inteligentny, blyskotliwy, miec poczucie humoru ale takze byc wrazliwy, miec wielkie serce musi byc dobry dla swojej kobiety nie ma mowy o zdradzie nie ma mowy o naczynakch na policzkach

Gość prosty mężczyzna
Kobiety są istotami zależnymi , a mężczyźni nie zależnymi . Ilu widzisz pijaków i włóczęgów na co dzień ? ile % to kobiety ? i tu wyjaśnia się że chłop stawia wymagania różne ,a kobieta przeważnie ma tylko dwa .

"nie ma mowy o naczynakch na policzkach" wygrywasz. podejrzewam, ze rowne standardy stosujesz wzgledem kobiet, wiec ja nie mam, z uwagi na naczynka wlasnie, szansy na prawdziwego faceta. pewnie dlatego lubie cyrkli - na wiecej mnie nie stac :classic_cool:

Gość prosty mężczyzna
teraz to się zmienia i kobiety też są niezależne , ale i tak presja otoczenia na kobiety jest bardzo duża a na facetów mała , stąd mogą swobodnie być alkoholikami czy włóczęgami.

Gość tak ja sadze
"meżczyzna musi być zaradny, inteligentny, blyskotliwy, miec poczucie humoru ale takze byc wrazliwy, miec wielkie serce musi byc dobry dla swojej kobiety nie ma mowy o zdradzie nie ma mowy o naczynakch na policzkach"--szzczeera prawda :D

Gość prosty mężczyzna
te verde ❤️ lubię Cie za Twój krzywy nos. ps to ja Twój cichy wielbiciel.

Gość OJOJOJ123
no właściwie to co wymieniłaś jest ok ale jak znajdziesz kolesia np z zepsutym zębem to go wykluczysz bo to już nie to co szukasz tak??

Gość tak ja sadze
takie cyrkle wygladaja jak male dzieci a nie faceci oto moje zdanie

Gość tak ja sadze
zepsuty zab to jeszcze nie katastrofa:) to akurat by mi nie przeszkadzalo:P:P

"takie cyrkle wygladaja jak male dzieci a nie faceci oto moje zdanie" I tego wlasnie sie trzymaj. To Twoje zdanie. Tylko Twoje.