Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmareczek

Czy dziewczyny w wieku 18 - 20 ??

Polecane posty

Gość Mmareczek

chodzi mi o to czy już golą pusie i na ile to jest powszechne?? Jestem z nową laską ma 19 lat w sob pierwszy raz mam jej zrobić minetkę, zastanawiam się czy będzie ogolona bo lubie takie włoski mnie odrażają... jeśli nie byłaby ogolona jak jej w delikatny sposób to zasugerować??

Gość mózg se ogol
debilu :O

Gość mózg se ogol
Jak cię odraża wygląd kobiety to umów się z dziewczynką

Gość Mmareczek
Aaaaa wy zaraz takie zasadnicze, nie że mnie odraża i na pewno tak czy siak zrobie jej tą przyjemność ale poprostu wole jak jest ogolona, ja też jestem tam wygolony więc w czym problem.

Gość mózg se ogol
Problem w tym, że niedość, że jestem pedofilem to jeszcze wychodzi na to, że spedalonym

Gość mózg se ogol
*jesteś

Gość bgbghju
dzie mareczekkk?

Gość Mmareczek
I całe szczęście że dbają bo naprawdę tak nie wiele trzeba, a można się cieszyć swoimi ciałami do woli :) Jak to wszystko jest pięknie przemyślane że Bóg wymyślił płcie i dzięki temu dał człowiekowi sens życia na tym świecie i trochu przyjemności szkoda tylko że kościół wysuwa z cielesności tak restrykcyjne i nie mądre zakazy i prawie wszystko według niego jest grzechem co jest związane z dawaniem sobie nawazjem przyjemności...

Gość on od podstaw
jak juz bylo napisane dbaja o siebie , jak nie bedzie wygolona do cna sie nie zalamuj sa mody na wzory itp, to jest fajne sie przyzwyczaj co trzeba bedzie na pewno usuniete a jak ci cos nie gra to jej to grzecznie powiedz tylko kolego z kultura, ja nie neguje niegolenia cos jak zostanie wiaomo ze to kobieta a nie dziewczynka

Gość Mmareczek
A zrobie oddzielny temat zobaczymy co ludzie myślą na temat kościoła...