Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAaania

Jak się zachować?????

Polecane posty

Gość AAAaania

Dziewczyny proszę Was o radę,bo mam mały problem.Nie wiem czy dobrze to zamieszczam ale są tu chyba mamy,otóż mam pewną znajomą i obie mamy synów rówieśników i mamy zwyczaj robienia im urodzin.Mój syn już je miał i oni oczywiście byli.Teraz ja dostałam zaproszenie sms-em na urodziny tamtego.Trochę byłam w szoku że sms-em bo mieszkają kilka domów dalej.Napisała że syn jest chory i nie może osobiście.Dziś ją spotkałam przypadkiem u nnej sąsiadki i pytam czy to żart tem sms.Ona że nie ,ja mówię że mogła podejśc sama że tak sms to nie za fajnie zapraszać,Ona na to że nie muszę przyjmować tego zaproszenia.Poradźcie co robić??Iść czy nie??

Gość olej ją
niech się wali

Gość no i co ze smsem
kurwa ale z ciebie upierdliwa baba

Gość co to ma być no nie
Synek chory i nie mogła osobiscie? a do innej koleżanki sąsiadki na ploty poszła? Jakaś kpina. Chyba zaprosiła od niechcenia i wcale nie chce być przychodziła. Dokładnie - olej ją! :D

Gość AAAaania
też bym tak zrobiła tylko że moje dziecko wie o tych urodzinach.

Gość Melaninkka
Ty też ją zaprosiłaś sms-em? Jeśli tak to ok, Jeśli nie to niech spierd***

Gość AAAaania
co to ma być no nie -też tak to odebrałam:(

Gość AAAaania
No ja ją osobiście z synkiem zaprosiłam

Gość AAAaania
Najgorszy ten tekst-nie muszę przyjmować tego zaproszenia-czyli ma to w dupie czy będę czy nie!!

Gość co to ma być no nie
Ile twoj syn ma lat? Może go jakoś oszukaj i nie idź :D ja bym nie poszła. Może zorganizuj mu jakiś super dzień w czasie tyh urodzin żeby zapomniał :P:P:P:P:P:P:P

Gość no dokładnie. Olej to

Od takich ludzi jak ta twoja \"kolezanka\" trzymam się z daleka :P fałszywe hieny :o

Gość przyszła studentka ....
dla mnie to nie jest jakieś wielce dziwne. U mnie w domu moja babcia mi pisze smsa że mam jej przynieść sól na dół albo coś takiego. Myślę że nie powinnaś się tym aż tak unosić i idz na urodziny bo to przecież dla dziecka!

Gość AAAaania
syn ma 5 lat i chyba mu coś wymyślę i nie pójdę.Ten sąsiadki narazie jest podobno chory ale może wyzdrowieje do soboty

Gość AAAaania
Jeszcze myślałam żeby iść dzień wcześniej i tylko dać prezent-chodzi mi też o tamtego chłopca-bo co on tu winien.

Gość rany ale masz problemy...
tez bym ci tak powiedziala gdybys sie tak czepiala. czlowiek cie zaprosil a ty jeszcze masz jakies wąty. proste - nie podoba sie to nie musisz ich wielce 'zaszczycac' swoja obecnoscia

Gość fhbb
syn ma 5 lat, a w tym wieku takie sprawy jak urodziny kolegi sa wazne. powinnas pojsc z synkiem, w koncu to impreza dla dzieci, nie idziesz na imieniny tej babki.

przyszła studentka .... tu nawet nie chodzi o sms-a tylko o to, ze sama została zaproszona osobiście z synem, a w zamian wysłała sms-a i do tego powiedziała, ŻE NIE MUSI PRZYCHODZIĆ :o no wiecie co?? Poza tym napisała, ze osobiscie nie moze przyjść, bo syn chory, a do kogoś innego na klachy poszła :o chamstwo :P

Gość UhUUUUUhhhhUUU
Poszłabym dzień wcześniej z prezentem dla małego i powiedziałabym, ze nie przyjdziemy bo mój syn chory :D:D:D albo sms-a wyślij :P

Gość AAAaania
Dla ścisłości w ten dzień co wysłała sma była u sąsiadki ,w następny dzień też była a dziś osobiście ją spotkałam u tej sąsiadki i jeszcze mi tłumaczy że nie ma czasu do mnie podejść a na podwórku mnie nie widziała żeby mi powiedzieć

Gość Mała Karolina
Zachowała się nie ładnie, nie okazała szacunku, życzliwości czy sympati. Co najważniejsze nie okazała chęci oglądania was na tym przyjęciu. Chyba bym nie poszła, a synkowi zorganizowała ciekawszy dzień :)

ja bym się zastanawiała czy ciągnąć Synka do dziecka chorego czy też "prawie zdrowego" - mnie martwiło by czy Synek przy takiej imprezie czegoś nie załapie... a forma zaproszenia - zaprosiła Twojego Synka (a ciebie jako opiekuna) na urodziny Swojego Synka - jeśli dzieci sie lubia to ja bym tam to olała i gdyby jej dziecko było zdrowe to bym poszła - o ile Moj Synek by chciał isc na urodziny Kolegi - jego zaproszenie, jego kolega - niech on decyduje - jak zachce to na ta godz moze mozna schowac dume do kieszeni...

U mnie byłoby ciężko, bo nie potrafię schować dumy do kieszeni nawet na 5min :o :( :P

no to skoro masz isć i ma Ci to zaproszenie "leżeć na wątrobie" to jasne - nie idz - szkoda nerwów.. powiem tak - ja mam Super Idealna Teściową - wredna babsko i takie zaproszenia to mnie nawet nie ruszją - pożycze Ci Teściówkę to uznasz że masz super miła koleżanke że choć może popełniła gafe to zaprosiła, może chęci choć miała dobre.. gwarantuje że dzień z moją Teściówką a wszystko inne będzie Ci się zdawać mało istotne :D

Gość AAAaania
Teraz to już mi bardziej chodzi o to co powiedziała-że nie muszę zaproszenia przyjmować.:(:(