Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto świat

Jaki samochód byście kupili do 150 tys. zł?

Polecane posty

Gość auto świat

Gość SAABa bym kupiła

Gość audi tylko audi bmw moze

Gość kamkadze
BMW E90 Coupe

Gość fghgr y
kilkaset malczanów

Gość brum brum...
volvo c70

Gość kamkadze
fakt nie znajdziesz s5 za 150 tys zł, to tak jakbyś chciał kupic M5 za tą cene..

Gość kamkadze
oczywiscie chodzilo mi o bmw e 60

Gość aakdlw
Mercedes CLK

Gość OPeratka
Audi A3 Sportsback 2.0 TFSI DSG S-line 2007

moze sie pomyilam o pare groszy, no nic to moze audi a6 juz za tyle kupisz 3 letnie, a albo bmw serii 7

Gość 2333
Honde CR-V, strasznie mi sie podoba :P

Gość Zr1
Za ta sume jest naprawde w czym wybierac. W kazzdym segmencie by sie cos znalazlo.. Dla adrenaliny wybralbym Forda Focusa Rs o ile nie zostaly juz w Polsce wszystkie wyprzedane. Z limuzyn tylko Skode Suberb. Dolozylbym 16tys do tych 150 i kupilbym topowa jej wersje. 3.6 Fsi,4*4,Dsg. Z suvow w sumie nie wiem.. Moze Subaru Forestera.. Cabrio-coupe- Honda S-2000 lub Mazde Mx-5 z hardtopem. Pozdr.

najnowsze audi a4 allroad quattro hehe ale to chyba razcej ok 165tys podstawowa wersja:)ale podstawowa wersjka w tej klasie to i tak juz jest full wypas. a auto jest boskie i moim zdaniem warte tych pieniędzy.

Gość Tonkasz
Dziewczyny, my wczoraj byliśmy z mężem na premierze Hyundai'a Tucsana z nowej kolekcji w Pol Motorsie we Wrocławiu i jesteśmy zachwyceni. Szukaliśmy właśnie rodzinnego samochodu w granicach tej kwoty i chyba Tucsan wygra.

Gość gość
renault laguna 3

Gość gość
mercedes za 150 tys to nie jest mercedes tylko jakas miejska popierdółka o wielkości Skody fabii prawdziwy mercedes waży 2,5 tony i kosztuje 600 tys zł

Gość gość
audi za 150 tys zł to można dostac okrojoną wersje dla biedaków taką miejską popierdółke jak Audi a3 Zobaczcie na katalogi producentów . Audi ceny średnie 250-300 tys zł

Gość gość
Używane audi A6/A8 albo mercedesa E/S. A jak do miasta to jakieś małe g****o miejskie ale z charakterem :). Są fajne autka z silnikami do 2L i kompaktowych rozmiarów.

Gość gość
Golfa R :classic_cool: 300KM w DSG Mercedesa CLA albo "zwykłą" Toyote GT86

Gość gość
mercedes za 150 tys zł to większy obciach niż BMW używane Jak kogoś nie stac wydać 600 tys zł na normalnego mercedesa to niech nie kupuje zamiennika za 150 tys zł .. Takimi zamiennikami się tylko błażni to samo z audi . Normalne audi ( nie drogie nie tanie ) kosztuje 250 tys zł za 150 tys zł kupujecie tańszy zamiennk o niskiej masie , małej budzie z okrojonymi systemami , takie audi dla uboższych jak was nie stać wydać 250 tys zł to nie porywajcie sie z motyką na słońce .. Bierzcie normalne auto , za 150 tys zł możecie mieć Honda Accord, renault Koleos , Hyundai tuscon

Gość gość
Mi od zawsze najbardziej podobało się Alfa Romeo ;). Ostatnio jak byłam z siostrą w Dukiewiczu www.dukiewicz.pl gdzie kupowała sobie fiata to mogłam właśnie bliżej przyjrzeć się Alfom i trochę na ich temat podpytać. Ogólnie jest to dla mnie taki stylowy i elegancki samochód. Myślę że sprawdziłby się i dla mężczyzny i dla kobiety.

Gość gość
cos z jeepa stad www.adfauto.pl maja bardzo dobre ceny, duzo taniej niz u konkurencji

Gość tępe i głupie
Ceny aut w Polsce to jakiś kosmos, tylko złodzieji stać na takie cuda, ale to typowe dla polaczków, nakraść, nakombinować i drogą fure kupić na szpan.