Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto świat

Jaki samochód byście kupili do 150 tys. zł?

Polecane posty

Gość doopa maryna
wiecie jaki % polaków stać na auto za 150tyś???? jakieś 0.02% MAX, chyba że w 10 letni kredyt jakieś debile się wpakują czy jakąś dzierżawe

Gość gość
trzeba być debilem wpíerdolić w auto 150tyś, i za chwile być w plecy 20%, stać mafie, polityków i innych złodzieji, bo to nie ich kasa, więc wydają lekką ręką, a na podatki kasy nie mają albo na porządne wynagrodzenie dla pracowników, biedni ci "bogacze"

Gość gość
Jakbym miał tyle kasy przeznaczonej na samochód to bym sobie w końcu RAV4 kupił. Ten samochód już 4 lata za mną chodzi od kiedy się samochodem szwagra przejechałem. Całkiem inny komfort i kierowcy i prowadzenia.

Gość gość
Przejrzał bym samochody BMW. To według mnie jedna z lepszych marek samochodowych, można zmieścić się w 150tys. Byłem ostatnio w salonie BMW Zdunek Premium i mam na oku kilka modeli, z tym, że osobiście szukam auta do 250tys.

Gość gość
Skąd macie tyle hajsu na auto?

Gość gość
własna firma;) można się też wspomóc kredytem jak ktoś ma spore przychody;)

Gość gość
nigdy bym nie kupil auta za 150 tys . Chyba ze daliby mi za darmo .. Po 10 latach jazdy bedzie warte 15 tys zl

Gość gość
Kupiłabym coś z BMW. Ja mam x6 i chwale sobie. Ale to prawda po co aż tyle na samochód wydać? Inna sprawa jeśli ma się kasę i SI wie ze jej nie zbraknie. Dobrze ktoś napisał. Na samochody za takie pieniądze stać mafię, polityków i bogatych przedsiębiorców. Jak niektórzy kradną to sobie mogą walnąć wózek aż oczy wyjdą na wierzch bo tacy ludzie maja kase. A jak się ma później bidowac to co innego ale co tam ważne ze zaje***** wózek stoi w garażu.

Gość gość
Hahaha polaczki cebulaczki z nizin się odezwali i zazdroszcza :D Serio, moj kuzyn np. ma wlasne biuro rachunkowe, zna niemiecki i rozlicza też Niemców i tak, stać go na takie auto huehue a politykiem, ani gangsterem nie jest :D

Gość gość
Stać go na samochód np za pół miliona tak jak np gangsterów i polityków? Raczej nie.

Gość gość
17:14 Ale na pewno z pierwszej ręki? Wypasiony itd? Wiesz to i ojciec ma super auto tyle ze nie z pierwszej reki. Kto jak kto ale mafia to raczej gustuje w dobrych samochodach i porządnych markach z pierwszej ręki. Tak samo politycy.

Gość gość
ja uwielbiam duże i wygodne samochody. Gdybym miała 150 tysi wolnych to bym sobie Land Cruisera kupiła!

Gość gość
Ja zawsze chciałam sobie RAV4 kupić, także jakbym tylko taki fundusz miała to już bym wiedziała co z nim zrobić. Uwielbiam duże, wysokie samochody. O wiele wygodniej się je prowadzi. I do tego orurowana werRAV'ki, codo.

Gość gość
150 to chyba jakiś pomylony celebryta albo synalek milionera.

Gość gość
nie wiem jaki, ale na pewno bym go kupil tutaj www.adfauto.pl maja swietna oferte, bardzo szeroka, a do tego kazde z aut jest wysokiej klasy

Gość gość
W kwocie do 150 tys znajdziesz np. volvo v40. Mam ten samochód i jest bardzo fajny. Nic się nie psuje, prowadzi się bardzo płynnie, ma dużo przydatnych funkcji. W dobrej cenie możesz go znaleźć np. w www.intercar.volvocars-partner.pl.

Gość gość
Ja kupiłem tucona nowego. Ale już sprzedałem bo jednak mi nie leżał. Kupiłem jednak Volvo. jeśli chcesz szybko sprzedać hyundaia to polecam http://sprzedajauto-hyundai.pl

Gość BełłaMia
Na przykład Toytota Verso, moim zdaniem bardzo fajne, przyjemne auto. W sam raz dla 3 osobowej rodziny. To, co mi się pdooba to komfort, pięknie się wszystko prowadzi. Warto też szukać wśród dobrych dealerów, np. Toyota Konser Rybnik. Czasem można ustrzelić naprawdę fajne auto.

Gość gość
Kupiłbym nieruchomosc i patrzył jak mi inwestycja rosnie lub stabilna jest. Anie jakies kupa złomu gdzie po 10latach ani kasy ani auta niema. KAŻDE AUTO TO ŚLEPA INWESTYCJA

Za taką gotówkę nie kupiłabym auta. Wolałabym za 30 tys., a za 100 tys. jakieś mieszkanie na wynajem.

Gość gość
Kupiłbym peguota 3008 .. Peuguot wygrał rajd dakar

Gość gość
Ja w styczniu kupiłam volvo v60 i jestem z niego bardzo zadowolona. Zakupiłam go w granicach 140 tysięcy w salonie www.intercar.volvocars-partner.pl. Jest nowoczesny, niezwykle komfortowy i bezpieczny.

Gość gość
Ja bym jakieś szybkie auto kupił

Gość gość
ja bym kupił jakiegoś SUV'a ale na pewno nie za 150tyś. ...jakbym oczywiście miał taką kasę, to może za 50-80-tyś. bym coś wyszukał fajnego

Gość PawełRozkicz
Ja osobiście wybrałbym Hondę CR-V to SUV który rzeczywiście robi kawał dobrej roboty na trasie oraz co do komfortu jazdy nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem ogromnym zwolennikiem japońskiej motoryzacji, także no trudno aby mój wybór był inny. Jeżeli masz okazję to może zajrzyj do HondaPlaza jest to salon w Warszawie w którym będziesz mógł/mogła go przetestować na jeździe próbnej i również możesz liczyć na pomoc, jeżeli będziesz miał wątpliwości, czy jakieś dodatkowe pytania :)

Gość gość
Mój wybór padłby na Peugota 5008. Nienaganna stylistyka auta i ekonomia. Dobry silnik benzynowy który niejednokrotnie został doceniony. Wnętrze dopracowane do perfekcji. W cenie 150 tysięcy miałbym prawie tą najlepszą opcję ze wszystkimi dostępnymi możliwościami.

Gość Nakręconyu
Ogólnie warto zajrzeć na stronę tego komisu bo mają naprawdę niezłe samochody.Ja bym zaszalał i kupił coś używanego ale naprawdę na wypasie. Coś takiego jak te BMW X6 http://auto-loco.pl/BMW_X6_E71_2008-2014_Salon_PL_+_1_Wlasciciel_+_100_Serwis_BMW_!!!_31.html.

Gość mieciu22
w weekend byłem na targach moto i spodobał mi się ten nowy rexton g4. I jak dozbieram jeszcze trochę kapusty to sobie takiego sprawię.