Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mick jagger

SKANADAL W KATOWICACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!__________________

Polecane posty

Gość jestem mick jagger

TO EJST KURWESKI SKANDAL , POLSKA SCHODZI NA PSY !!! SKAD BIORĄ SIE TACY IMBECYLE ?? Bandyci przerwali mszę i zaatakowali wiernych Marcin Pietraszewski 2009-06-03, ostatnia aktualizacja 2009-06-03 15:04 Trzej pijani nastolatkowie pobili przechodnia w Katowicach, a kiedy ten schronił się w kościele, wtargnęli do środka i zaatakowali wiernych. W środę najstarszy ze sprawców trafił do aresztu. Kościół Mariacki w Katowicach Fot. Agnieszka Łuczakowska/AG Kościół Mariacki w Katowicach ZOBACZ TAKŻE * Dwunastolatek groził dziewięciolatce nożem (28-05-09, 12:20) * Rzucił w radiowóz ogrodniczymi grabkami (26-05-09, 12:08) * Mafia dla spokoju ukradła i ukryła zwłoki (24-05-09, 23:51) - Ta sprawa to świadectwo, że dla przestępców nie ma już żadnej świętości - mówi prokurator Bogdan Łabuzek, szef Prokuratury Rejonowej Katowice Centrum Zachód. Do zdarzenia doszło w niedzielę wieczorem na ulicy Mariackiej w Katowicach. Wracający do domu mężczyzna zwrócił uwagę trzem zataczającym się nastolatkom (14,18 i 19 lat), aby tak głośno nie przeklinali. Ci bez słowa ostrzeżenia zaatakowali go i zaczęli okładać po głowie. Przerażony mężczyzna wyrwał się napastnikom i uciekł do pobliskiego kościoła pod wezwaniem Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny (popularnie nazywany kościołem Mariackim). Liczył, że będzie to azyl, który go uchroni, bo w środku odbywała się wieczorna msza święta. Rozjuszonych bandytów to jednak nie powstrzymało. Wyrwali sztachety z klombu przed kościołem i wykorzystując je jako taran zaatakowali drzwi świątyni. Pobity przez nich mężczyzna trzymał je od środka, a napastnicy zaczęli wykrzykiwać, co mu zrobią, jak go dopadną. Cały czas przy tym przeklinali. - Kiedy w końcu wtargnęli do kościoła byli wściekli i zaczęli rzucać sztachetami w zgromadzonych dookoła wiernych - mówi prokurator Wiktor Czechak z katowickiej prokuratury. Msza została przerwana, ale zdenerwowani wierni nie dali się zastraszyć. Zatrzymali napastników, którym, na szczęście, nie udało się odnaleźć pobitego mężczyzny. Agresywni nastolatkowie byli pijani, mieli od 1 do 2 promili alkoholu w wydychanym powietrzu. Po przesłuchaniu 14-latek trafił przed oblicze sądu rodzinnego, natomiast jego dwóm starszym kolegom przedstawiono zarzuty pobicia, zniszczenia mienia oraz obrazy uczuć religijnych. Grozi za to kara do 3 lat więzienia. 19-latek, jako najbardziej agresywny uczestnik zdarzenia, na wniosek prokuratury został aresztowany na trzy miesiące. Pobity mężczyzna trafił do szpitala. Wstępna diagnoza mówi, że w wyniku uderzeń w głowę prawdopodobnie stracił słuch w jednym uchu. Teraz zajmują się nim specjaliści. Ksiądz Andrzej Suchoń, proboszcz kościoła Mariackiego nie chciał komentować incydentu. - Bo nie chcę nadawać temu, co się stało w niedzielę rangi medialnej - tłumaczył. Przyznał jednak, że nigdy wcześniej w swojej karierze duszpasterskiej nie spotkał się z czymś takim. ZRÓDŁO :GAZETA.PL

Gość głosujcie dalej na PO i SLD
to się doczekacie tego surowszego traktowania gówniarzy :O:D

Gość gsghs
W szoku jestem! :O Co to się teraz dzieje :O masakra jakaś :O Nie chce sobie wyobrażać co będzie za 10 lat :O Na ulicę będzie się wychodziło z pistoletem :O w razie czego, będzie obrana własna... :O