Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROBLEM ..............

CO byscie pomysleli jakbyscie zobaczyli dziewczyne z takim cialem w bikini

Polecane posty

CO byscie pomysleli jakbyscie zobaczyli dziewczyne z dosc zgrabnym cialem powiedzmy wazaca 54 kg przy 172 cm wzrostu z ładną buzią mloda okolo 19 lat w skapym bikini (ładny brzuszek ,zgrabne nogi ) a z takim paskudztwem na calych plecach (od srodka plecow az do lini majtek ale sa poziome a nie pionowe ) ??? http://www.aafp.org/afp/20070115/211-f1.jpg

Gość dfgsdffdsfhs
o fu, co to?

Gość hfcjcjcfyhkhg
pomyślałabym, że ma rozstępny i tyle

Gość zwyczajne rozstępy

to są roztepy . ale jak myslicie to obciach wyjsc z czyms takim na plaze ???ale na reszcie ciala nie ma tylko na plecach...

Gość hfcjcjcfyhkhg
nie przejmuj się idź spokojnie na plażę:)

Gość takikotek
pomyslałabym ze przytyła w krótkim czasie, a rozstepy z takich zrobią sie zupełnie jasne mniej widoczne, kazda kobieta to ma ;)

Gość rozstępy bledną z czasem

Gość kwiat pomidora
A ja bym myślała że szybko urosła albo schudła albo przytyła. Nie ma się czego wstydzić

tak bardzo szybko uroslam zrobily mi sie takie w wieku 11 lat i od tego czasu czuje tak jakby zmarnowaly mi zycie (jestem zgrabna , ladna dziewczyna ,to nie jest tylko moje zdanie ) wszyscy sie dziwia dlaczego z taka figura nie pokazuje sie w bikini tylko zawsze unikam plazy albo sie nie rozbieram czuje sie jak jakis dziwak :(

moje juz sa blade maja w koncu 8 lat :( ale wygladaja bardzo podobnie jak u tej pani na zdjeciu tzn sa takie grube jest ich duzo i na calych plecach :( najgorsze jest to ze niemoge dobrac sobie stroju zeby to zatuszowac bo wszystkie kostiumy maja wyciete plece nawet te jednoczesciowe :(

Gość ja tez mam rozstepy
ale takich to nie widzialam moje sa niewidoczne prawie jesli masz problem z nimi to idz do specjalisty do kosmetyczki, maja teraz metody na wybielenie, lub inne dowiedz sie zreszta one z czasem powinny wyblaknac, a jesli nie to sprawdź jak mozna to zlagodzic, sa sposoby

Gość hmmmmfdghbd
Każda kobieta ma rozstępy? Ja nie mam

Gość dsadas
kochana jak są blade to ich nie widać ;) mam taki sam problem ( mam 180 wzrostu) tez szybko urosłam i od tego mam rostepy i jakos nikt na to nie zwraca uwagi ;)

Gość goracakotka
Nie ma sie czym przejmowac. Rozstepy to problem baaardzo wielu kobiet. Bledna z czasem, jak juz wczesniej napisano :) a mezczyzni naprawde nie zwracaja na to uwagi!