Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialamsen

SNIL MI SIE ON..PRZYJACIEL....CO TO OZNACZA...?

Polecane posty

Gość mialamsen

Mam chlopaka, ale snil mi sie moj przyjaciel, ktorego dawno nie widzialam-szedl chodnikiem, byl usmiechniety,wiem, ze ja tez bylam szczesliwa...tesknie za nim... co ten sen moze oznaczac?

Gość kkkk90
mi się czasami śnił kolega ze szkoły, który zmarł w bardzo młodym wieku, chyba to normalne, ze podświadomie myślimy o naszych znajomych a najcześciej odzwierciedla to sen

Gość mialamsen
szedl w moja strone..to pamietam..ja tez bylam szczesliwa,ze go widze.

Gość sdasdasd
to moze czujesz cos do niego ??

Gość mialamsen
akurat to bylo, jak zdrzemnelam sie troche,czego nigdy nie robie,a tu prosze niespodzianka :P byl taki szczesliwy i usmiechniety jak mnie zobaczyl w tym snie i to mi sie tez udzielilo. patrzalam w sennikach,ale tam niezbyt jest wytlumaczone.

Gość mialamsen
sdad-.....wiesz....to dziwne,ale on mnie przyciaga, chociaz dzieli nas WSZYSTKO-poczawszy od kontynentu,konczac na kulturze, obyczajach,religii. Moj facet coraz mniej.

Gość mialamsen
spadaj obrzydliwcze!a kiyssz

Gość sdasdasd
czy to sa az takie przeszkody powazne??:)

Gość mialamsen
hm,no coz, teraz jestem z chlopakiem-bycie z kims to wiernosc itd, ja nie chce niszczyc tego,co jestb miedxy mna i chlopakiem.Moze ten moj przyjaciel to tylko moja wyobraznia, ze on jest super.. Jest mniejszy ode mnie, nie mowimy w tym samym jezyku,nie jest wyksztalcony (ja po 2 kierunkach) ...,w ogole o czym mowa:P! mam faceta !! ALE, ALLLLE jesli bym nie byla z moim facetem to z checia bym tam pojechala do niego:P

Gość sdasdasd
wiec jesli ak podchodzisz do sprawy to w takim razie czemu sluzy ten topic??:D jak dla mnie to w podswiadomosci cos czujesz do niego..ale jak wolisz;)

Gość mialamsen
sdad-ehh te emaile, potrafie czytac je godzinami..dobrze, ze jestem w pracy i zerkne jak mam czas:P ZOBACZYMY. jestem TCHORZEM. boje sie postawic wszystko na 1 karte, ja nawet nie wiem co do niego czuje,i co on!!!!!!!!!!! Co za udreka! jak w piekle..

Gość mialamsen
wiem,ze chce dla niego jak najlepiej, uwielbiam jego usmiech, jest taki fantastyczny... czy ktos mnie rozumie:(...

Gość sdasdasd
i czy takie rozmyslanie i pisanie kobitki nei znacyz o niczym??:D daj spokoj i sie nei wypieraj,ze racji nie mam....moze swiadomie nie chcesz nic od neigo,ale podswiadomie (ktora czasem sieokazuje) kochasz go ...tak to wygldac moze:)

Gość mialamsen
to jest jakies dziwne wlasnie, bo moj facet m isie nie sni ,a on..jakby chcial mnie pocieszyc w tym snie (mam goraczke i zle sie czuje od kilku dni),moze to znak, ze on tez o mnie mysli?

Gość ogolnie pytalas sie o znaczeni
snu,a w sennikach pisze ze przyjaciel szczesliwy to oznacza jego odejscie.

Gość mialamsen
ee tam, szczescie, usmiech przyjaciela musi oznaczac zawsze cos dobrego! jestem tego pewna,ale nie znam sie dokladnie na tym.Chce,zeby tak bylo!

Gość ja mam zawsze horrory
wiec sie ciesz,ze masz takie milutkie sny

Gość melluzyna
masz dwa kierunki studiów i wierzysz w senniki? Nie chce nawet wiedzieć co to za kierunki :O

Gość ja mam zawsze horrory
melluzyna, a ja wierze, jak autorka, bo wiem, ze istnieje cos wiecej noz nasza swiadomosc...chlopak mowi, ze mozna kontrolowac swoj mozg itd, ale pewnych rzeczy nie...to sa nasze ukryte pragnienia, obawy...i nie tylko...

Gość to dziwne ale ja
tez mam sny o moich kolegach, a o facecie nigdy. Ale fajny mialas ten sen o twoim koledze,ze byl usmiechniety i szczesliwy,bila od niego radosc,to zawsze pozytywnie nastawia do zycia:)

Gość mialamsen
bylam taka zadowolona i szczesliwa w tym snie...ah...

Gość mialamsen
jeszcze nie ide,ale mam nadzieje,ze bedzie piekny:) ostatnio jestem chora niestety:( i nie sypiam zbyt dobrze.-

Gość mialamsen
mam nadzieje,ze to oznacza cos dobrego, bo w sennikach w internecie pisza o rozstaniu czycos takiego.-

Gość 0sk1
Jestes ohydna. Czekasz tylko na okazje, a swojego chlopaka trzymasz jak kolo zapasowe. Jeszcze szukasz poparcia wsrod forumowiczow. Mam nadzieje, ze nigdy nie spotkam takiej kobiety na swojej drodze.