Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

feli8

początki raczkowania

Polecane posty

witam mam pytanie , mam 6 i 5 miesięcznego synka i zastanawiam sie kiedy będzie raczkował, jeszcze nawet sam nie siedzi. jak go posadzę to oparty na poduszce chwile posiedzi ale po chwili chwieje się do przodu lub na boki. Leżąc na brzuchu podpiera się na rączkach i próbuje podnosić grzbiet. czy to są oznaki raczkowania które niebawem nadejdzie?

Gość jak to 6

Gość jak to 6 i 5 miesięcznego

Gość różnie
Mój synek też dość długo podnosił się i za chwilę rączki mu się rozjeżdżały:-) Raczkować zaczął dopiero jak miał 10 miesięcy,ale zaraz też zaczął chodzić.

Gość Bartuś80
U mnie synek jak miał 6 miesiecy jak go posadziłam sam sztywno siedział jutro zacznie 8 miesiac i jest na etapie z pozycji siedzacej raczkami idzie po podłozu az połozy sie na brzuszek a z brzuszka podnosi juz pupe do raczkowania tylko te raczki ma jeszcze słabe.Mysle ze jeszcze troszke obie musimy poczekac na te raczkowanie :)

przepraszam miało być 6.5 miesiecznego szesciomiesiecznego

kurcze bo już sie zaczełam martwić bo koleżanki synek ma 8 miesięcy i już raczkuje a siedział jak miał 6. Ale mama zawsze mi mówi że każde dziecko jest inne i rozwija sie w swoim tępie