Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gigimu

przerywany seks

Polecane posty

w sumie nigdy nie próbowaliśmy nigdy z gumką...a jakoś jestem do nich uprzedzona...

Gość oxalin
no ale sa inne metody nie tylko gumka

Gość oxalin
ja kiedyś wolałam gumkę bo potem nic nie wyciekało ze mnie ale poźniej luzik

Gość mcsllsa
Oj strona nie wchodzi, ale to nie ważne :D nie chce mi się znowu wkejać Moje doświadczenie z gumkami - czasami pękają :D Brałam tabletki (pod opieką lekarza) i super - zero stresu :)

Gość mcsllsa
Idź do gina, dobierze Ci tabletki i już.

Efekt przerywanego będzie taki, że facet nie będzie w stanie skończyć w Tobie. Może teraz myślisz "co to za problem" ale jak będziecie chcieli mieć dziecko to po prostu przestanie mu stawać i to doprowadzi go do depresji :P Poza tym oczywiście stosunek przerywany jako forma antykoncepcji jest beznadziejny. Można się tak zabawić od czasu do czasu, ale jeśli jest to stała i jedyna forma antykoncepcji to już współczuję Twojemu facetowi. A tak przy okazji to może dlatego nie masz satysfakcji ze współżycia bo Twój partner koncentruje się na tym, żeby przypadkiem nie trysnąć i stara się czerpać jak najmniej przyjemności z seksu. Uprzedzając pytanie "dlaczego" - dlatego, że jeśli będzie mu przyjemnie to się szybciej spuści :P

MS...nie przeginasz ciut? gdzie stosusnek przerywany, a gdzie brak erekcji. a poza tym zaewsze moze porposic o pomoc mnie:)

Gość marusia85
przerywany seks jest do bani...no i macie rację...na krótką metę owszem ale tak na stale....beznadzieja

Gość marusia85
zauważyłam tylko że jak na razie to pojawiło się parę postów,że to facet jest biedny...że facet może mieć nerwice albo właśnie depresję...a czemu nikt nie zwróci uwagi na to jak faktycznie kobiety to odczuwają?????

Marusia, facet jest biedny, bo nie każdy jest egoistą. Niektórzy idioci potrafią zapanować nad wytryskiem do czasu aż dojdzie partnerka, czekają, nawet potrafią przyspieszyć gdy szczytuje ich kobieta. W związku z tym nie opowiadaj, że kobiety są biedne, bo te które narzekają na stosunek przerywany mają kiepskich partnerów:P Jakby nie przerywali to spuszczaliby sie do środka w tym samym momencie :P

Gość majgot
ludzie, kto jeszcze wierzy w kalendarzyki? rzesza moich koleżanek zaszła w ciążę stosując kalendarzyki, mając regularne cykle i bardzo się pilnując. Już lepiej faktycznie przerywany...

Gość marusia85
MS czy uważasz że to kobiety sa winne temu że faceci nie są zaspokojeni?to chyba dwie strony nie chcą ciąży..

Majgot - może dla Ciebie egoistko lepiej przerywany :P A jeśli chodzi o kalendarzyk to podstawowy błąd jaki popełnia chyba większość kobiet to przekonanie, ze dzień przed dniami płodnymi też można :P