Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia...majaca swoj styl ubier

Pomóż mi dokopac w komentarzu na nk pewnej złej dziewczynie

Polecane posty

Otórz pewna dziewczyna obgadała mnie za moimi plecami do wszystkich znajomych i mojego chłopaka i chce jej sie zrewanzować...otórz ja mam swój styl nie taki jak każda dziewczyna,lubie długie spodnice,koturny itd...była taka sytuacja ze ta dziewczyna mowi do mojego chłopaka ..wiesz co Arek dlaczego ta twoja Kasia tak mało seksownie sie ubiera,zabierz ja gdzies do sklepu,albo my z Marta ja wezniemy i pokazemy jak sie ubiera,a moj chłopak zaczal mnie bronic i cale towarzystwo zaczeło na nia siadac co to ją obchodzi itd a teraz ktos jej powiedział..dałas dupy tym komentarzem,,.......... ona wcale sie nie ubiera jakos fajnie ale mi dokopała...jest taka fotka na nk jej jest niby seksownie ubrana ale chciałabym jej jakos intyligentnie dowalic za to macie jakies pomysly?

Gość z forum
odp0usc sobie. ona i tak wyskasuje komentarz i nic ci z tego nie przyjdzie. poza tym pokazesz ze cie to boli. skoro wszyscy sie popukali w glowe to maja juz swoja opinie a jej na pewno bylo glupio ze zamiast potwierdzic to ja wysmiali

No tak ale mnie to boli ze takie byle co mnie tak potraktowalo..ja mam pomysł taki ale jakna z ciebie dziewczyna kozytasz ze rad stylistów..inni ponoć pnie maja wyczucia w ubieraniu sie ale nie wiem czy to dobre

moze macie racje:-)

Czy to dlatego że mam zbyt małego penisa? :(