Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hieronim gawron

Co zrobić, żeby poprawic jakość erekcji?

Polecane posty

Gość hieronim gawron

oraz przedłużyć stosunek, a nie kończyć po 5 minutach :o

Gość hieronim gawron
jak trenować?

Gość hieronim gawron
a z erekcją co, żeby była mocniejsza i trwalsza? Bo moj to tak na wpół stanie, przez co szybciej kończe :o

a ja zawsze myslalem iz szybciej sie dochodzi jak sie ma twardego jak stal, a taki flakiem to mozn apilowac i pilowac az sie zatrze....

Gość hieronim gawron
własnie nie :o

Gość piwosh
Np. łykać ziółka na potencję. Do kupienia w każdej aptece i pomagają, ale trzeba na efekty poczekać. A na przedłużenie stosunku no to trening najlepszy.

Gość gość
Ta, jasne spermigra i wyciąg z fiuta. Wszystkie suplementy działają z***biście wzmacniająco na stan konta firm farmaceutycznych. Polacy naiwniacy rekordziści świata w konsumpcji suplementów. Wam woda po ogórach tak samo pomoże :)

Gość gość
lekarz rodzinny ci przepisal :) ja pierdziele pewien poziom debilnosci w reklamie powinien zostac zachowany

Gość gość
A może na Adama Słodowego: bierzemy rolkę tekturową po zużytym papierze toaletowym, osoby o zasobniejszym portfelu mogą wykorzystać rolkę od papierowego ręcznika kuchennego. przez tulejkę przekładamy sznurek bądź tasiemkę odzyskaną z otrzymanej paczki pocztowej, wykonujemy pętlę wokół główki penisa i przeciągamy przej tekturową tulejkę. Nadmiar sznurka przykładamy do zewnętrznej ściany tulejki - będą stanowiły udaną imitację żylastych przerostów stymulujących partnerkę, i mocujemy taśmą klejącą. Dla wzmocnienia efektu żylastości możemy owinąć całość liściem kapusty.

Gość gość
pekinskiej lub w ostatecznosci wloskiej biala tez sie sprawdza ale juz odrobine gorzej

Gość gość
Dieta i uprawiać seks kilka razy dziennie po takiej dawce nie ma szybko wtrysku nawet pół godziny.

Gość gość_z_małym
Mnie pomogły okłady z kapusty... Jednak medycyna naturalna jest najlepszym i najskuteczniejszym sposobem na zachowanie zdrowia. Sposób ten przekazała mi babcia mojej trzeciej kochanki, która sama chętnie wykonywała mi wszelkie okłady. Nie jestem pewien, czy właśnie to spowodowało, że erekcja odsuwała się w czasie na niebezpieczną odległość, gdyż jej wnuczka miała z babcią sprzeczki o robienie tych okładów. Widocznie się jej nie podobało, że nie kończę... No bo, że był twardy jak korzeń kapusty, to na pewno była zadowolona!! Gdyby ktoś chciał skorzystać, chętnie podam adres do babci meje trzeciej kochanki. ;):classic_cool:

nie to zebym sie czepial tylko jesli chodzi o kapuste to sie nie korzen tylko glab nazywa :D ale to tylko tak sobie marudze a tak na marginesie nie sadzisz ze oni sa zabawni?? jeden za drugim wkleja kolejna reklame cudownego wynalazku nawet nie patrzac czy to co wygoglowal ma sens :) milionow to oni nie zarobia w necie :D

Gość gość_z_małym
Oj tam... Głąb gorzej brzmi w trzcinie niż korzeń sterczący! Ot i cała fizolofia... (pisownia autentyczna) :P :classic_cool:

Gość gość
Umiarkowany, ale regularny sport. Najlepiej sporty kardio, które wpływają dodatnio na krążenie. Czytaj basen, rower, bieganie. Pij dużo wody. Unikaj używek takich jak alkohol czy papierosy. Kawa bardzo pomaga na potencję. Przez wielu uznawana jest nawet za afrodyzjak. Daje mocniejsze erekcje i silniejsze orgazmy. Mówimy tutaj o dawce - jednej czarnej.