Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgfgf666

MÓJ CHŁOPAK MA DOPIERO 30 LAT A JUŻ ŁYSIEJE !!WASI FACECI TEŻ TAK MAJA???

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfgf666

on pije mnóstwo piwa ..nie wiem czy nie przez to.. kiedys mial ladne czarne włosy a teraz siwieje i robi mu sie taki placek łysy na czubku głowy..jak to powstrzymac? do tego ma wielki brzuch od tego piwska ..:( jaka jest przyczyna łysienia w tak mlodym wieku.. dziwne ze nie robią mu sie zakola na czole jak wielu mlodym chlopakom ale ze łysieje na czubku głowy..

Gość rrreeee
ale jestes niedojrzala? kochasz go czy jego wyglad? jstes zalosna i chlopak powienien kopnac cie w tylek

Gość biurowy nudziarz
Wejdź sobie na jakiś portal o łysieniu, tam uzyskasz odpowiedźi na wszytkie pytania. Łysienie u mżężczyzn to nie kwestia wieku tylko genetyki i hormonów. Są sposoby na powstrzymanie łysienie androgenowego , ale mają skutki uboczne i dają ograniczony efekt. Zresztą skoro kochasz swojego faceta to jego łysina nie powinna byc dla ciebie problemem. A jak jest to znaczy że pwonniście się rozstac dla jego dobra

Mój były zaczął łysieć już w wieku 22-23 lat. Dlatego zmieniłam go na innego. To raczej kwestia genetyki. W każdym razie bardzo często.

Gość też czekałam na ten tel
łysienie? ech .... mój mąż zaczał łysieć około 20 . nasz syn ma 19 i juz spore zakola. To nie koniec swiata ! tak na margonesie męża poznałam juz z zaawansowana łysinką co wcale nie przeszkodziło naszemu związkowi

Gość Łysy Skin
hooj ci w doope i take groozu co by nie było loozu :)

Gość Siuup
Przyczyn jest mnóstwo nie jest powiedziane że to od piwa ale pewnie ma też jakiś negatywny wpływ jeśli facet nie dba o siebie ;/ Najlepiej porobić badania aby określić przyczynę wypadania bo inaczej to ciężko coś doradzić ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość choomrooka
mój mąz ma 30 lat i generalnie ma bardzo gęste włosy, ale tez robią mu sie powoli zakola i troche przerzedza czupryna na czubku głowy. No i co z tego? :)

Gość gość
to nie ma nic wspolnego z piwem tylko z testosteronem . Za duzo testosteronu

Gość jalina

Na łysienie u facetów dobry jest szampon biotebal men. Mój facet go używa od dłuższego czasu i coraz mniej włosów mu wypada