Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo taka jest prawda

Faceci sa tylko mocni w gebie,a jak przychodzi co do czego to.....

Polecane posty

Gość Bo taka jest prawda

To zachowauja sie jak tchorze i mieczaki. W sprawach lozkowych oczywiscie,jedynie co to maja ogromne fantazje,ktorych boja sie spelnic

Gość melisssa
racja

Pozwolę sobie wtrącić trzy grosze i się nie zgodzić... Mój facet nie tylko jest mocny w gębie ale i zajebisty w łóżku. Jeśli chodzi o niego to zawsze jest gotów na barabara

Gość nie tylko w
sprawach lozkowych...

Gość Bo taka jest prawda
na kurzej-no tak,ale np jakas obca kobieta miala by na niego ochote ,dala by mu to do zrozumienia,to by uciekl,ok to normalka ,ze sypia z partnerka,ale mi chodzi o fantazje z krainy dziki zachod,o spontana,powiedz co zrobiliscie najdzikszego?????

Gość Bo taka jest prawda
movering-ja jakos widze,ze mam wieksza ochote niz faceci,i jezeli czegos chce doswiadczyc,to to robie,i to ja mam ciagle problem w znalezieniu faceta,ktory by sie na wszystko co wymarzylam godzil

Gość Pewine że są
nie każdy facet jest bajkopisarzem :classic_cool:

Enamorada, stare przysłowie pszczół mówi, że trzeba ćwiczyć, dużo ćwiczyć, ale nie z byłe kim, bo można sobie tylko zaszkodzić i ciągnie się to za człowiekiem czasem do końca życia. I samemu trzeba się otworzyć i zaufać, a nie stawiać partnerowi nierozsądne wymagania, albo (co gorsza) traktować go jak wroga. Movering, coś czuję przez skórę, że i Tobie można pogratulować z tego samego powodu ;)

Movering, kobieta potrafi zmienić zdanie z dnia na dzień, wiem po sobie, mógłbyś się zdziwić... Rozumiem i doceniam, że nie zamierzasz machnąć ręką na podjęte zobowiązania i poszukać szczęścia gdzie indziej, ale skoro tak, to schowaj chłopie dumę do kieszeni i walcz, kochaj jak szalony, z kobietami można osiągnąć wiele, głównie po dobroci, chociaż znam wyjątki :)

prawda. sex to nie wszystko. ale jest to wazny skladnik udanego zwiazku. sa ludzie ktorzy moga obyc sie bez tego - sa tacy co nie moga. pytanie czy Ty nalezysz do 1szych czy tez 2gich?

Movering, oczywiście, że nie, ale żal jak coś tak fajnego i w dodatku całkiem za darmochę przechodzi nam koło nosa. A szczególnie boli, jak się domyślam, kiedy nie rozumie tego osoba najbliższa na świecie.

Gość ludzik123
sa mezczyzni co marza o odrobine szalonych w lozku kobietach i kobiety co marza o szalenstwie w mezczyznie... moj jak chcialam mu zrobic loda powiedzial ze ja nie z tych i sie odsunal... znaczy ze co? ze porzadka kobieta nie powinna bo to robia dziwki?

ehhh...to jestes w samym srodku zycia:))) glupio cos radzic bo sam nie wiem czy kochajac zone bylbym w stanie sie meczyc czy tez zdradzic ja....

Gość ludzik123
eeeh zeby to latwiej bylo laczyc sie w pary...

Gość zyciowa pokuta
a ja wlasnie sie dowiedzialem, ze mam HIV

buahaha moverinck....az spadlem z fotela:) co znaczy: prawie??? widziales majteczki, cipke, wlozyles na 1 cm......???