Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagar

Łódź-gdzie najlepiej rodzić?

Polecane posty

ja rodzilam w szpitalu rydier na sterling -polecam goraco szczegolenie polozna marte chyba makate kobieta aniol u mnie bylo tak trafilam na termin sroda 18,02 a zaczelam rodzic z czwartku na piatek o 21 30 a o 00 ,05 juz byla mala jestem zadowolona moze dlatego ze milam tam lekarza antoni baradyn bezplatnie przyjmuje na piotrkowskiej 100 ale sa straszne kolejki ,polecam tez lekarza kuleszczyka i rogowskiego odradzam pania doktur grodzidzka

ja rodzilam w szpitalu rydier na sterling -polecam goraco szczegolenie polozna marte chyba makate kobieta aniol u mnie bylo tak trafilam na termin sroda 18,02 a zaczelam rodzic z czwartku na piatek o 21 30 a o 00 ,05 juz byla mala jestem zadowolona moze dlatego ze milam tam lekarza antoni baradyn bezplatnie przyjmuje na piotrkowskiej 100 ale sa straszne kolejki ,polecam tez lekarza kuleszczyka i rogowskiego odradzam pania doktur grodzidzka

Gość kamelon_om
ja też rodziłam w rydygierze, a dzięki dr rogowskiemu wyszłam ze szpitala po 3 dobach (leżałabym dłużej jak nic z powodu anemii), poród zaczął się o 21 koniec 00:15 (leżałam wcześniej bo termin)...pediatra, nie pamiętam się jak się nazywa, ale facet świent...potrafi poprawic humor