Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gohha

jak to jest z komputerami?

Polecane posty

Gość Gohha

chciałabym sobie pograć w gre ktorej wymagania to 1 giga RAMu na normalnym PC i poł giga RAMu wiecej na laptopie. Ja na swoim laptopie mam ! GB RAMu. Mozliwe ze ta gra mi odpali?

Gość Gohha
ja na laptopie mam 1 GB RAMu *

Gość prawdziwy normalny facet
rodzaj komputera nie ma znaczenia jeśli chodzi o pamięć . Niestety komputer przenośny ma bardzo słabą kartę graficzną i jest sporo wolniejszy od stacjonarnego , bo mobilny więc musi pobierać mniej prądu.

Gość Gohha
akurat karta graficzna jest taka jak powinna być. Tylko chyba faktycznie jest wolniejszy. Wiedzmin zainstalował mi sie bez problemu i sie muli a Gothica 3 juz mi nie poszła w ogole :/

Gość nudziarz biurowy
Laptopy z natury rzeczy nie są stworzone do gier i nie wynika to z małej ilości ramu tylko z mało wydajnych kart graficznych. POza tym 1 GB Ramu to dramatycznie mało, tyle to ja w swoim kompie miałem 4 lata temu

Gość nudziarz biurowy
Jak ktoś ma dobra karte , płyte i procek to i zazwyczaj RAMu ma pod dostatkiem :) 1GB to zdecydowanie za mało do współczesnych gier a jak ktoś jeszcze ma Viste to juz kompletna kaplcia Dobre nowe PCety mają 4 - 6 GB RAMu Ja mam 3 i uwazam że to dakie dobre minimum

Gość Gohha
Ja kompa kupowalam 2 lata temu to kosztowal jakos 5000zl a teraz kosztowałby jakies 1500zl. Swiadczy too tym, ze komputery sa stale ulepszane. Dlatego wiem, ze teraz 1gb RAM to malutko. Tak samo dwurdzeniowy procesor, ktorym sie podniecałam, a teraz juz gdzies robia osmiordzeniowe. To pojda m te SMISY czy nie?

Gość nudziarz biurowy
Jełśi dwa lata temu kupiłaś za 5000 zl laptopa z 1 GB RAMu to znaczy że bardzo dużo przepłaciłać, bo już wtedy to było mało. Przypominam ze dwa lata temu weszła Vista z wymaganiami 2 GB A czy pójdą ci nowe Sims to nie wiem bo nie gram w takie gry. Jak wspomniałem to kwestia tez układu graficznego

Gość to co wy macie za laptopy
ja tne na swoim we wszystkie gierki, zaraz po premierze sciągam i odpalam :) złom jakis macie

Gość nudziarz biurowy
pewnie ścigasz warcaby albo tetrisa :D

Gość Gohha
Mowie Ci ze simy sciagam. Ja swojego kompa kupowalam w niemczech i tez mam viste bez wymagan 2gb jakos.