Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmm

Jakie moga być przyczyny braku śluzu płodnego?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmm

Przed urodzeniem pierwszego dziecka sluz płodny był "ksiązkowy". Po 3 latach staramy się o drugie i śluzu nie zauważam w ogóle. Czy miał ktoś tak?

Gość majeczka z kowron
ja tak mialam, bardzo dlugo sucho, potem jakos wodniscie, ale nie kurze jajko.... w druga ciaze wprawdzie udalo sie zajsc za pierwszym razem, ale za to mamy blizniaki :-P

Gość mmmmmmmmmmmm
No to gratuluję majeczko :)

Gość ewwwwwwwwwwwwwa
stres, stres i jeszcze raz stres Ja nie miałam przez prawie 2 lata, wczesniej było książkowo, rzucłam prace, która mnie psychicznie wykańczała i za miesiąc byłam w ciąży

PROPONUJE LYKAC OLEJ Z WIESIOLKA JA TAK ROBILAM I ZASZLAM :) Za 13 dni rodze pierwsze moje dziecko ❤️

Gość mmmmmmmmmmmm
a czy może być to związane z poziomem hormonów?

Gość delilah__
Ja taki sluz miewalam raz na pol roku. W ilosciach minimalnych w jeden tylko dzien. Teraz biore tabsy wiec nie wiem.

Gość saleminka8
od kiedy stres wpływa na ilość sluzu płodnego ? hormony szczęścia nie wpływają na ilość śluzu jak i kortyzol-chyba tak on się nazywał ten hormon stresu Ja miałam śluz jak białko kurze,potem znikł i miałam ciągle wodnisty,a w dniu owulacji i 1 dzień przed miałam sucho a udało się zajść mi w ciąże,więc wątpie by ilosć sluzu wpływała na zajście w ciąże. Chyba że ktoś współżyje na 4-5 dni przed owulacją to pewne,że może się nie udać.Jakość nasienia mężczyzn bywa coraz gorsza,to też od nich zależy czy zajdziemy w ciąże czy nie.Jak będą palić i pić dużo,przepracowani będą to nici z ciąży,chociaż i są przypadki,że biorą narkotyki,piją i palą imają dzieci... coś z wiesiołka poprawia jakość śluzu

Gość saleminka8
jagoda369 a co on niby takiego robi,zwiększa ilość śluzu i nic więcej i sprawia że jest bardziej widoczny,może poprostu trafiliście wten dzień. Ja z moim współżyłam różnie,4 dni przed owulacją i nic,3 dni przed owulacją i nic,2 też nie wyszło. Jak zaczelismy współżyć dopiero dzień po pęknieciu pęcherzyka to się udało i to 2 razy z rzędu

Gość saleminka8
książkowe to ja kiedyś miałam cykle a potem bach i 36-56 dniowe,każdy z owulacją i z prawidłową normą hormonów

Gość mmmmmmmmmmmm
saleminka ja tez kiedys mialam ksiązkowe cykle a teraz to 33, 36, 40. Nie wiem czy zmienilo sie to z powodu pierwszej ciąży czy się starzeję... :)