Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaaa777

Co myślicie o moim ciele zdjęcie

Polecane posty

Gość Seksmen
Ale bym Cię wyjebał!!!!!!!! Aż mi się gooooronco zrobiło maleńka!

Gość spuściznaPERCEPCJI8364
spuściłem się taka fotka piękna!

Gość Locus
No dupa i nie wiem co to za pierdolenie o krzywych nogach i obwisłych cycuszkach. Kobitka jak sie patrzy

Gość jak dla mnie to OK
Szczupła i z fajnym biustem, to się żadko zdarza. Może ciut za nisko, ale ciut. Spokojnie możesz się opalać topless, a w bluzeczce bez stanika możesz spokojnie chodzić. W porównaniu z tymi wszystkimi deskami jesteś super. Lubie takie krągłe biodra i wąską talię, jak wyglądasz z tyłu?

Gość Locus
No ja jeszcze nie widziałem kobitki z dużymi cycami której by stały na baczność. To jest TO a nie plastik w cycach!

Gość iiiyiyiyi
Oceniam jako kobieta: masz ładną figurę, szczególnie że duży biust i ładne wcięcie w talii. Ale powinnaś nosić bardziej dobrane biustonosze, bo możesz miec problem . (dopasuje bardziej pod biustem, bo pewnie za szerokie kupujesz). Reszta jak najbardziej w porządku. Faceci mogą pozazdrościć.

Gość bujany_srany
wzialbym cie ostro od tylca, aż byś kwiczała i łapałbym ostre za cycki

Gość Antek Bereda
Sexi ciałko :)

Gość likto
fajna figura,biust troche tylko przyciezki i zaczynaja ci sie robic boczki Moze zla dieta albo zle spodnie(za obcisle biodrowki) pozatym ok:)

Gość lolek p
jeden cycek masz wiekszy a drugi mniejszy,jednak ogolnie ok Aha,nogi z deka krzywawe Ale talia piekna:)

Gość jest nieźle
ładna talia trochę krzywe nogi ;) i nieco nierówny biust ;) .Ogólnie w ubraniu pewnie wyglądasz super :D

Gość musztarda
iiiyiyiyi Oceniam jako kobieta : masz ładną figurę, szczególnie że duży biust i ładne wcięcie w talii. Ale powinnaś nosić bardziej dobrane biustonosze, bo możesz miec problem . (dopasuje bardziej pod biustem, bo pewnie za szerokie kupujesz). Reszta jak najbardziej w porządku. Faceci mogą pozazdrościć. Mnie to zawsze zastanawia, jak można po takim zdjęciu ocenić, że laska nosi źle dopasowany stanik. lolek p jeden cycek masz wiekszy a drugi mniejszy,jednak ogolnie ok Aha,nogi z deka krzywawe Ale talia piekna Większość kobiet tak ma. Dla Twojej wiadomości. A Ty nie masz się czego wstydzić. Tylko te majty burzą proporcje.

Gość makupiczu
dlaczego nosisz takie okropne majty W zwyklych majteczkach wygladalabys o niebo lepiej i nie wylazilyby ci te boczki(uwazaj na nie z wiekiem) nozki chudziutkie i krzywawe,ale jak ktos napisal w ubraniu pewnie wygladasz niezle

Gość do musztardy
Opadanie piersi powoduje przede wszystkim żle dopasowany stanik. Gdy pod biustem jest za szeroko, biust nie jest odpowiednio podtrzymywany. Ot, cała filozofia.

Gość musztarda
Gdyby założyła inne majtki, nogi wyglądałyby na dłuższe o 10 centymetrów.

Gość Mariolkaaa777
Heh, jestem właśnie w trakcie diety i to na tym mój biust tak ucierpiał:( Staniki mam dobrze dopasowane:)

Gość Mariolkaaa777
Dobra dzięki wszystkim za opinie .Zgłaszam do usunięcia

Gość Upupupups

Gość bubua
chciałabym wygladać tak jak ty... zazdroszcze ci

Gość szczery67
Glupia jestes i tyle. Wygladasz normalnie, nie masz zadnych kompleksow na pewno i tylko czekasz az inni ci powiedza jak wygladasz. Idiotka.

Gość szczery67
A inni jak frajerzy dlai sie nabrac.

Gość GoRate.pl
Jeśli zależy wam na ocenie waszej figury to zapraszam na GoRate.pl ciekawa strona, ktora dopiero się rozwija.