Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda-mama

Jak odzyskać dawną figurę po ciąży?

Polecane posty

Gość Młoda-mama

W ciąży przytyłam 22 kg. Dwa miesiące temu urodziłam dziecko. Niestety mój tryb życia spowodował, że straciłam mleko i nie karmię piersią. Po ciąży pozostało mi 8kg, rozstępy i niejędrne ciało. Chciałabym odzyskać dawną figurę. Jem mniej, trochę ćwiczę; ale waga się zatrzymała.

Gość kinia8827
Ja urodzilam juz dosc dawno bo 1,5 roku temu mam sliczna córeczke . Tez stracilam mleko w sumie to prawie go nie mialam przystawialam czesto mala do piersi ale nic z tego probowalam roznych herbatek itp niestety nic ale ponoc to u mnie rodzinne bo oi moja mama i siostra mojej mamy mialy tak samo ... W ciazy tez przytylam duuuzo ponad 20kg na poczatku waga zleciala mi o 10 kg mniej potem gdy zaczelo byc cieplo spacery itp znow kilka kg w dol . Masuj cialo szorstka rekawicą, rob peelingi , stosuj kosmetyki do tego przeznaczone i oplukuj cialo (piersi , brzuch, poslaki) raz chlodna raz cieplejsza woda przy kazdym prysznicu . Ja rok temu pzrez 4 miesiace chodzilam na fitness i to tez pomaga by skóra byla bardziej napieta i jedrna sa specjalne zajecia na wybrane partie ciala np TBC(brzuch posladki i uda ) :)