Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa911

tabletki antykoncepcyjne TANIE !

Polecane posty

Gość smutnaa911

witajcie mam 18 lat jeszcze sie ucze... nie mam pracy i chcialabym jakies tabletki za 10 15 zł. wiem z epierw musze sie skonsultowac z ginekologiem, ale jakbym powiedziała mu ze chce tanie to przepisał by mi takie za 10 zł :> i czo sa tak dobre jak te za 32 czy 40 zł :P

Gość tatuaż będę mieć...już mam
koleżanka bierze Rigevidon i płaci własnie coś koło 10 zł

Gość beatkalululka
wiesz te tansze widocznie sa na znizke nie oznacza to ze takie dostaniesz, to zalezy od badan hormonalnych mozesz brac tanie i co z tego jak bedziesz sie zle czula, ja stosuje yasmin place oko 46zł ale czuje sie jakbym nie brala wcale a dobrane sa za pomoca badan

Gość smutnaa911
kurcze ja nie mam kasy na takie drogie tabletki... :( moze beda dla mnie dobre :P ja mam silny organizm...

Gość nigdy.w.życiu
a kto powiedział, że tylko Ty masz za nie płacić? chłopak chce bezpiecznego seksu, to niech daje połowę. A co!

Gość smutnaa911
teraz uzywamy prezerwatyw ale ma dosc juz tego i chce sie skusic na tabletki ale jakies tanie. czytalam o Rigevidon i powiem ze pasowałby mi. heh on jeszcze o tym nie wie ze chce brac.. szczerze to mi troche zabrania bo sie boi ze mi sie cos z hormonami stanie. tak samo mama nic nie wie... nie wiem jak z nia o tym pogadac :| czytalam ze tabletki tez sa bezpieczniejsze od prezerwatyw :] naprawde mozna tak im zaufać? 99.9% bezpieczenstwa ;] szczerze to ja bym sie anwet bala bez prezerwatywy po 1 miesiacu brania tych tabletek :P ze ja moge byc ta ktora zaszla :PP

Gość nigdy.w.życiu
ja biorę 2,5 roku i jakoś w ciąży jeszcze nie jestem. Mamie nic nie mówiłam, za tydzień zaczynam przygodę z NuvaRingiem bo już mi te tabletki przez gardło nie przechodzą :O

Gość smutnaa911
a jakie brałaś i gdzie je trzymalas że sie nie zorientowala :PP i ile mialas lat jak zaczelas brac?

Gość ja biore
OC 35 - place 7 zł za listek

Gość smutnaa911
a ile listek ma tabletek? 21?

Gość kotka222
sa tanie tabsy antykoncepcyjne chyba nwet takie za 3 zl chyba microgyn kolezanka brala ale sie zle czula

Gość smutnaa911
microgynon? dziwne bo na necie pisze ze kosztuja 14 zł. kurcze sama nie wiem ktore... musza byc tanie za 10 zł i żeby były dobre bo nie chce byc mama :P nie teraz xD

Gość ja biore
microgynon za 3 zl ??? to gdzie to ?? chyba na bazarku :/ u mnie jest za ok tez 7 zł tak, w listku jest 21 tabletek i bierzesz je przez te 21 dni ( kazdego dnia po jednej , koniecznie ! o stalej porze ) potem robisz 7 dni przerwy i 8 dnia rozpoczynasz kolejny listek :)

Gość ja biore
microgynon są ok, bo siostra bierze a raczej dość czesto sie kocha :P OC tez w porządku, a biore w zasadzie od niedawna, bo to nowość --- wczesniej to bylo Diane 35, tylko ze teraz 0C ma w swoim skladzie mniej tych szkodliwych substancji a jest tak samo skuteczny jak diane...

Gość smutnaa911
no tak tak poczytalam ;) i nawet jesli dalej mam okres musze wziasc ;) jeszcze w 1 cyklu pisalo cos o innej antykoncepcji albo o wstrzemięźliwosci ;]

Gość ja biore
wstrzemiezliwa --- daj Ty spokoj :p, w zwiazku seks tez jest wazny....a zreszta po co masz rezygnowac z przyjemnosci ??? wiadomo odpowiedzialnej przyjemnosci :D, co zreszta czynisz :) :)

Gość kotka222
a moze chlopak ci dolozy do tabletek i pozwolisz sobie na jakies lepsze np harmonet 28 zl w tanich aptekach typu bobilewicz. sa obre dla nastolatek, nie daja dzialan ubocznych, skuteczne bardzo.

Gość smutnaa911
napisalam ze tylko przez ten 1 cykl nic nie robić :P zeby te tabletki zaczely działac ;] glupio mi prosic go o kase... wiem ze trzeba isc do gina ale jesli mu powiem ze chcialabym jakies tanie to moze z tych wszystkich tanich na jakies jedne trafie ;P

Gość ja biore
to ze drozsze nie znaczy ze dobre... kazdy ma inny organizm, dla jednej jedne beda dawaly skutki uboczne dla innej beda w sam raz...nie lubie takiego pitolenia od rzeczy....:// smutna --- bedziesz musiala od czegos zaczac i na sobie niestety wyprobowac..coz

Gość smutnaa911
no w sumie masz racje ;) nie wiem czy pogadac o tym ze chcialabym brac tabletki, albo powiedziec tylko ze w przyszlosci bym chciala brac takie i takie.. i ze pojde do ginekologa.. boje sie jej reakcji :|

Gość smutnaa911
z mama pogadać... zapomnialam napisac ;P

a CILEST? tez nie sa drogie ja je kupowałam za 18 zł a jak się kupuje w 3paku to wychodzi po 12 z groszami polecam kupować tabletki przez internet http://www.doz.pl/apteka/ wiecie jakie są różnice cenowe zobaczcie!!!

Gość beatkalululka
dziecinne masz podejscie ja osobiscie jestem od Cibie starsza o 4 lata ale my z partnerem rozmawiamy o tym , czego tu sie bac, moj partner daje mi na tabletki, oczywiscie nie zawsze ja tez place bo mam swoja kase,ale o braniu tabletek rozmawiamy, zreszta o wszystkim rozmawiamy

Gość smutnaa911
ale ja sie poprawiłam... z mama o tym pogadac a nie z nim

Gość smutnaa911
??

Gość 1234567.........
Rigevidon...ja ostatnio za 3 opakowania zapłaciłam 20 zł

A ja zaczeła brać tabletki w wieku 17 lat i lekarz przepisal mi Novynette. Wyczytałam, że ponoć dobre są dla nastolatek a skutki uboczne były tylko na początku i płace za nie około 25 zł wiec jeszcze nie tak zle jak za wygode i bezpieczenstwo ktore daja nam tabletki w porownaniu do prezerwatyw :)

Gość smutnaa911
a mowilas mamie ze chcesz brac tabletki? ona ci płaciła czy sama płaciłaś?