Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała pi pi pi

lot samolotem

Polecane posty

Gość mała pi pi pi

za parę dni lecę samolotem, to będzie pierwszy raz, bardzo się boje, tym bardziej po tej katastrofie... :( jakie macie sposoby by zwalczyć ten strach ?

Gość niie mamy
nienawidze latac :(

Gość mała pi pi pi
no najbezpiecznieszy , wiem... ale jak już coś to wszyscy giną... wiedziałam od dawna że lece, ale teraz im bliżej tego dnia to mam większego stracha, a jeszcze lecimy w nocy

Nigdy nie leciałam samolotem,ale myślę,że w życiu trzeba ryzykować...wszędzie zdarzają się wypadki,gdybyśmy chcieli ich uniknąć to trzeba by było siedzieć ciągle w domu i nigdzie nie chodzić...

Gość nie ma sie czego bac..
to jak jazda autokarem..jesli oczywiscie nie bedziesz siedziec przy oknie:)mp3 w uszy i spij..

Nie panikować i ewentualnie wypić jednego drinka :) Pomaga :)

no mam nadzieje, że będzie dobrze i że wakacje będą wspaniałe :) ale już sobie wyobrażam te emocje na lotnisku i w samolocie ...

Gość dina23
moge Ci poradzic tyle żebys jak juz bedzie samolot unosił sie do gory patrzyla tylko w jeden punkt ja np nie mogę zamykac oczu bo wtedy mam mdłości, zauważyłam też że często ludzie zatykają sobie uszy

Gość Mama córeczki
podzas lądowania i unoszenia żuj gumę.

Właśnie słyszałam,że podczas lądowania i startu trzeba żuć gumę,albo cyckać cukierka,bo się uszy zatykają...Moja koleżanka leciała i mówiła,ze to nie jest nic strasznego,najgorzej jest podobno w momencie kiedy samolot startuje,bo wtedy tak wciąga to fotela...Ale będziesz mieć super widoki.pooglądasz chmurki, także się nie martw i nie myśl o najgorszym:):)

Guma jest dobra na zatkane uszy .Mnie nigdy nie bolą ,ale mojego syna bardzo :(

Gość a ja się
nie boje latać:) Ty też nie panikuj przed 1 lotem tez sobie wkrecałam rozne rzeczy i po wyladowaniu nie moglam 2 dni jesc... na zatkane uszy najlepsza guma do zucia i muzyka z MP3 w uszach...poza tym co z tego ze lecisz w nocy? dla pilota to nie ma znaczenia przeciez on sie nie kieruje nie wiadomego pochodzenia znakami na niebie tylko sprzetem ktory ma na pokładzie.