Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uważacie może

najgłupsze tematy jakie znam na forum to czy mogę być w ciąży? Kto popiera??

Polecane posty

Gość nie uważacie może

Każda kobieta zna najlepiej swoje ciało i nikt nie udzieli jasnych odpowiedzi na temat czy mogę być w ciąży...no chyba że lekarz po zbadaniu:-o Co wy wyprawiacie baby????

Gość NAWET ICH NIE CZYTAM
JA popieram nie weim ale jakoś mnie drażnia te tematy nawet ich nie czytam :)

mnie tez denerwuja kobitki myślą ze jak dwa dni po stosunku bola je sutki to juz sa w ciąży

Gość uprrrrrrrrrrrrr
tak i jeszcze jakimi perfumami bedziecie pachniec w dzien slubu.....

bo to jest denerwujace strasznie ...Boze sa testy ciazowe a nie zasmiecaja forum nikt tu nie jest jasnowidzem..mi jak sie spoznial okres poszlam do apteki z mezem kupilam test no i zrobilam a nie kogos sie pytalam hehe.. Nastepne tematy to pelno o pochwie , karmieniu itd ktos je co chwile od nowa zaklada nie wiem po co

jeszcze przewaga porodu CC nad SN co za tym idzie rozciagniecie pochwy w wyniku porodu SN. :O

Gość saleminka8
hehe przyłączam się,ale gdyby jeszcze były normalne te pytania,a nie typu " kochałam się z chłopakiem na 5 dni przed okresem czy mogę być w ciąży" itp itd :P

Gość saleminka8
szok normalnie szok http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3908373 temat powala na łeb wszystkie :) I popatrzcie jakie dziewczyny zaczynają współżyć,a raczej dzieci. Dobrze że nie pytają czy jak połknie sperme czy zajdzie w ciaże :)

Gość a mnie cholernie drażnią
tego typu: 2 dni temu kochałam sięze swoim chłopakiem bez zapiezpieczenia. Czy mogę być w ciąży? :-O Albo: czy jak zrobię test 2 tyg. przed okresem, to wykaże ciążę:-O No ludzie!!! 😠

Gość saleminka8
szokkkkkk http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4105042 WYMIĘKAM!!!! nie jest taki zły,ale po co się pytają co nie :P sama sie tam udzieliłam ale jak jakaś palnie,że ma ochotę na czekoladę 2 dni po terminie okresu to padam na twarz.Teraz jak jestem w ciąży to wiem co to znaczy mieć smaki :) i takie coś mnie rozśmiesza. Rozumiem jak kogoś odrzuca od czegoś co lubi i to np. w 9-12 tygodniu ciąży ale 2 dni po terminie okresu hehe

Gość do saleminki
ja mam pojutrze dostać @ a dziś zjadłam ogórki kiszone i mi posmakowały tak, ze zjadłam je jeszcze na drugie sniadanie. Istnieje szansa, że zaciążyłam? :(

Gość saleminka8
ojej a ja ostatnio śledzi pełno zjadłam bo mi smakowały i co,nic W ciaży jestem ale to co człowiek już nie może mieć zachcianek Mój niedawno miał smaka na kapuste kiszoną i co też jest w ciąży eh żenada

Gość do saleminki
jesteś nieuprzejma:P a my, kafetarianki , powinnyśmy siebie wspierać w trudnych chwilach:classic_cool:

Gość saleminka8
hehe :P bywa, hormony szaleją :P niesmak mam od kilku dnii to mnie drażni :P przepraszam :P

Gość szokkkkkk
Najlepsze są te które piszą: wczoraj się kochałam z moim miśkiem, dziś strasznie mnie ,dla, chce mi się sikać no i strasznie bolą mnie piersi.... Albo, wczoraj leżała koło mojego chłopaka, mieliśmy bieliznę, ale on się do mnie zbliżył, a miał mokre majtki czy mogę być w ciąży.... Albo kiedyś czytała, ale nie na kafe, jak dziewczyna która była w 15 tc, pytała jakiej ma teraz używać antykoncepcji, żeby nie zajść od razu w drugą ciążę...., czujecie, dziewczyna myślała, że te plemniki, które "zostawi" w niej jej g=facet, będą czekały do czasu po porodzie żeby znów zapłodnić jajeczko.... nie wiem, dzicz jakaś;)

Gość hihihihi
Mam piegi, jestem w ciąży?????????????????