kostrzes 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem. Dziś odbylem pierwszy stosunek z moja dziewczyna (byl to maly spontan) nie bylem przygotowany i nie mialem gumek mimo to kochalismy. Teraz moja dziewczyna caly czas mysli czy nie wpadlismy... Nie wytryslem do srodka ale ona caly czas mowi ze jakis plemniczek mogl do srodka wleciec. CZy to jest mozliwe??? wiem ze to glupie ale chce uspokoic dziewczyne mamy po 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajjajajja10101001 Napisano Czerwiec 4, 2009 malo prawdopodobne, ale jednak mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak jest w ciąży Napisano Czerwiec 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilQa 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Jest duże prawdopodobieństwo,że jest w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostrzes 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 I co teraz mam zrobic??? Test jej kupic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilQa 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Najlepiej idź z nią do ginekologa po tabletki "po" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusienka87 Napisano Czerwiec 4, 2009 no dokładnie tabletka po, coz ci test pokaze po kilku godzinach od stosunku, jeszcze nawet do zaplodnienia nie doszlo;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczyt nieodpowiedzialności Napisano Czerwiec 4, 2009 test ciążowy robi się 3 tyg. po stosunku idź z nią do ginekologa po tabletkę zapobiegającą zapłodnieniu, należy ją przyjąć w ciągu 72h od stosunku nawet jak nie było wytrysku, to w płynie, który wydzielasz przed wytryskiem mogą być żywe plemniki stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji dziewczyna ma rację, ciąża jest możliwa, jeżeli miała akurat dni płodne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krytykantka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 nie kupuj testu, bo i tak nic nie wyjdzie. Tak jak juz ktos wyzej radzil, idzcie po tabletke "po", bo ciaza jest mozliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałabym wiedzieć co wybrać Napisano Czerwiec 4, 2009 mało prawdopodobne,.. ale ryzyko zawsze jest. była przed owulacją, czy już zbliża się jej miesiączka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po prostu ja i juz Napisano Czerwiec 4, 2009 co to w ogole za komentarz: ''I co teraz mam zrobic??? Test jej kupic???'' jak nie uwazales co robisz, to rob jak uwazasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach