Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama17

przYjmĘ ciuSzki dla NowoRotka

Polecane posty

Gość o kurka wodna
aż dziwne że jeszcze świat istnieje , skoro tak wiele jest tak okrutnych i beznadziejnych osób :O Mam nadzieje ze i Wam życie da popalić . Zołzy :O:O

Gość mieszka w Dzikowcu
kolo Nowej Rudy :P

Gość do o kurka wodna
musiala dawac dupy? NIE a teraz jest ryk i zgrzytanie zebow

Gość o kurka wodna
może musiała :O nie Twój interes . Nie oceniaj bo nie znasz sytuacji . Obyś na swej drodze ,tylko tak życzliwych jak Ty, ludzi spotykała .

Gość do o kurka wodna
jestem facetem i sie dziwie takiej glupocie :o jak musiala to mogla pomyslec o glupie, faktycznie, skomplikowane :o

Gość o kurka wodna
co z tego ze jesteś facetem ? a co przez to jesteś lepszy ? Przecież się dziewczyna nie żali ze jej żle bo jest w ciąży , tylko prosi o pomoc , jeśli nie możesz jej zaoferować to po co tu właźisz i krytykujesz? , myślisz ze bedzie jej lepiej ?, pomrze jej to jakoś? , a może tylko wzrośnie Twoja samoocena , bo nie jesteś taki głupi i nieprzewidywalny :O

Gość do o kurka wodna
wlaźisz?pomorzesz?? nastepna ktorej przyda sie slownik. napisalem, ze jestem facetem bo wczesniej pisalas jakbym byl kobieta. i tak, pisala, ze nie chce dziecka wiec? :o

Gość zNaLaZlA
?? :o

Gość 987654321
no pomogliście dziewczynie. Pogratulować

Gość już wczoraj tu wlazila
jak ktos sie jej zapytał żeby jakos udowodnila bo nikt jej w ciemno nie da rzeczy (bo pelno takich co to wyciagają a potem opylają na allegor) to zniknęla. widze ze dzis sie znow pojawila. ktos ma jakeis watpliwosci to strzela focha ze pomocy w takim razie nie potrzebuje. :O

Gość 987654321
podaj linka

Gość a ty 987
... lubisz oddawac rzeczy w ciemno? :o skoro mialaby miec noworoDDDDka to chyba umialaby to slowo wymowic :o

Gość 987654321
nie oddaję rzeczy w ciemno i nawet nie mam co oddać, bo moje "maluchy " są z lat 80. Obserwuję tylko to się tutaj dzieje i jeżeli ta osóbka była już tutaj z takim tematem to chciałabym poczytać. To wszystko. A błędy robią wszyscy, zwłaszcza w dobie pisania na klawiaturze.

Gość 987654321
Staram się być obiektywna i nie oceniać pochopnie, co na kafe jest modne.

Gość dla noworotka polecam wrotki
i wywrotki na stokrotkach

Gość yalis
jeśli autorka mówi prawdę to współczuję.. ale coś mi się wydaje że trochę ściemnia, rodzice wywalają licealistkę z domu, dlatego że jest w ciąży? jeszcze da się pojąć...ALE to że wywalą ją dopiero jak urodzi??? nie wydaje się to Wam trochę PODEJRZANE?? ja rozumiem literówki, ale słowo noworodek pisane przez T ?????? (w dodatku przez przyszła matkę, plus nieumiejętne używanie wielkich liter??) chyba jakaś gimnazjalista się nudzi....😭

Gość 987654321
Tak naprawdę nie wiadomo co jest prawdą. Podała swoje namiary. Może faktycznie jest w trudnej sytuacji.Nie wrzucajcie od razu ludzi do jednego worka. Moze warto z nią pogadać na gg , poznać bliżej, wtedy łatwiej mozna wyczuć czy ściemnia.

Gość NowoRotek i pokemoniarskie
pismo.....:O

Gość jak to wywalają
wczoraj pisała że ją wspierają. tak szybko sytuacja sie zmieniła?:O

Obys ty sie kiedy przejechala na takich bezmyslnych idiotkach ktore tylko dawac dupy umieja a myslec juz nie. Pomagac trzeba gdy wymaga tego sytuacja, gdy dziecko urodzi sie np. chore a rodzice nie maja kasy ale idiotkom nie. Bylo to do tek kurki wodnej - no chyba ze to ty jestes autorka.

I zauwazcie ze na tym topicu pisze ze bedzie sama bo ja wyrzuca z domu, a na tamtym ze rodzice pomagaja jej jak moga. Idiotka do kwadratu:/

dziewczyny może ona chce zbierać ale kogoś albo faktycznie ma mieć dziecko i potszebuje ciuszków