kamilQa 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Chciałabym dowiedzieć się kiedy podczas cyklu menstruacyjnego kobiety są dni płodne,a kiedy niepłodne? I czy w czasie owulacji może dojść do zapłodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooppop Napisano Czerwiec 4, 2009 dni plodne i nie plodne mozesz okreslic po sluzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 czytając pierwszą cześć Twojego postu miałam zamiar odpowiedzieć, po drugiej stwierdziłam, że na seks i tak jesteś za głupia wiec po co? proponuję wrócić się do podstawówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilQa 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 A czemu niby jestem za głupia? Ty jesteś za to taka mądra i wszystko wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjj Napisano Czerwiec 4, 2009 podbijam że pytania tak głupie że cofnąc do podstawówki się i to prędko bo się dzieci narobisz zachwile z taką wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Czerwiec 4, 2009 dlatego że pierwszą rzeczą jaką mówią na biologii na lekcjach o rozmnażaniu się jest to ze do tego zeby kobieta była płodna MUSI miec owulację. więc pytanie czy podczas owulacji mozna zajść w ciążę nie świadcz najlepiej o stanie Twojej wiedzy i stawia pod znakiem zapytania kwestię czy aby na pewno jesteś gotowa na seks.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach