Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatekaiii

jestem w ciąży - kiedy do psychologa?

Polecane posty

Gość agatekaiii

mam problemy z depresją, samooceną i zaburzenia odżywiania... już dobrych parę lat, ale teraz - pod koniec ciąży wszystko strasznie się nasiliło.. Kiedy najlepiej iść do psychologa? teraz, po porodzie, po połogu, czy w ogóle za pół roku?? Jestem w 9 miesiącu i nie wyrabiam... :(

Gość juz.......
juz najlepiej dzisiaj, jutro, co to za pytanie wogóle piszesz jak by psycholog był szkodliwy dla dziecka :/ lecz sie jak sie zle czujesz !

Gość oleksja11
jezeli jest Ci ciezko idz teraz, po porodzie bedzie ciezko

Gość agatekaiii
ja peirdzielę... nie psize, ze psycholog szkodzi dziecku!!!! chodzi mi o to, ze teraz to pewnie i psycholog nei pomoze - bo ponad 80% kobiet w ciazy ma takie problemy, ktore znikaja i moze to nei ma sensu, bo hormony itd sprawia, ze to za kilka tygodni zniknie - o to mi chodzilo...

Gość oleksja11
jezeli wiesz, ze masz problemy z odzywianiem i nie jest to tylko wplyw ciazy to jak najbardziej wybierz sie jeszcze przed porodem labo jak najwczesniej-nie wiem jakie kolejki sa, ja mam takowe i w ciazy widuje sie regularnie z terapeuta

Gość agatekaiii
sprobuje - bardzo sie boje..

Gość nie chcę być malkontentką ale
a dlaczego nie poszłaś jak dowiedziałaś sie, że jesteś w ciąży? Przez ostatnie 9 miesięcy Twoje samopoczucie czy sposób jedzenia wpływał nie tylko na Ciebie ale i Twoje dziecko.

Gość agatekaiii
nie patrzyłam na to nigdy przez pryzmat problemów z psychiką.. Ale teraz dochodzę do tego, że to wcale nie jest normalne i zdrowe. chcę, żeby ktoś to zdiagnozował. Moje problemy z odżywianiem polegają na czymś jak bulimia (chociaż w ciąży NIGDY się w żaden sposób się nie przeczyszczałam) Wyniki robię regularnie i mam idealne na szczęście..