Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdy facet chce aborcji

co o tym myslicie???????

Polecane posty

Gość gdy facet chce aborcji

Dwoje studentów, kochają się, uprawiają seks, ale gdy dojdzie do tematu co by było gdybyśmy wpadli, to facet mówi, że aborcja byłaby najlepszym wyjściem.

Gość misiunio
a ty co o tym myslisz?

Gość kafeteriankaa
powinni mu OBCIAC zeby nigdy nie mial mozliwosci zrobienia!!!!! a ty jesli podzielasz jego zdanie to gratuluje pustego umyslu!!!!!!

Gość TakaJednaOna
nic o tym nie myślę. To indywidualna sprawa każdego. Jednak jesli chodziłoby o mnie to w takiej sytuacji sama bym była za aborcją.

Gość kafeteriankaa
co za ludzie!!! a co byscie zrobily gdyby sie okazalo ze w trakcie aborcji cos wam uszkodzili i NIGDY byscie nie mogly wiecej miec dzieci????????

Gość bo z choojem nie ma zartow
ale mi dylemat..... usun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość TakaJednaOna
jakbym nie mogła mieć to bym adoptowała o ile w ogóle chciałabym mieć dzieci. Zresztą w dzisiejszych czasach za dobre pieniądze, pod opieką dobrego lekarza to malutkie są szanse na uszkodzenie czegoś, bo aborcje przeprowadza się farmakologicznie. Oczywiście nie mówię tu o przypadkach gdzie dziewczyny przeprowadzają aborcje na własną rękę.

Ja jestem przeciwna aborcji.Jedynym usprawiedliwionym przeze mnie (choc i tak nie do konca) powodem dokonania aborcji jest ciezkie uszkodzenie plodu. Aborcje \"dla wygody\" bo studia, bo mloda, bo nie ten facet potepiam. Zawsze mozna urodzic i oddac do adopcji.

Gość misiunio
no to po co sie glupio pytasz na forum co sadzimy o takim chlopaku, skoro podzielasz jego zdanie? a wiec sadzimy ze oboje jestescie nieodpowiedzialnymi gowniarzami i ledwo dobraliscie sobie nawzajemdo majtek,ale jak wpadka to ups - aborcja. no to powodzenia, tylko nie placz pozniej jak juz wpadniecie, on ucieknie gdzie pieprz rosnie, a ty zostaniesz sama z 'problemem' - bo niestety na to wskazuje jego zachowanie - 'jak wpadniemy to mnie to nie dotyczy'

Gość chlopak bez serca