Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aukcja

czy ktoras z was sprzedawala swoja suknie slubna na aukcji?

Polecane posty

Gość gracja manuela
a ja nie sprzedaję przez allegro. opłaty pobierają. a jest wiele portali z ogloszeniami bez opłat takich jak gumtree, tablica a nawet bez rejestracji jak inforynek.pl. próbowac trzeba wszędzie, im więcejdacie ogloszeń tym większe szanse że sprzedacie i to nie tylko suknię ale każda jedną rzecz :)

Nie wystawiałam bo moja suknia musiałaby kosztować co najmniej 5 tysięcy, a nie sądzę żeby ktoś mający kasę na taką suknię chciał kupować używaną rzecz, a nie mam zamiaru podarować komuś takiej kiecki za 1500. W ogóle obserwując moje aukcje dochodzę powoli do wniosku że społeczeństwo jest jakieś niepoczytalne bo czasem licytacja byle szmelcu przewyższa kilkukrotnie wartość sprzedawanej rzeczy, a kiedy indziej nie można sprzedać porządnej rzeczy za połowę ceny :p Wracając do tematu moja kuzynka sprzedała na allegro dwie suknie ślubne :) jedną kupiła bo wydawała jej sie piękna, ale potem zobaczyła ładniejszą i po prostu musiała ja mieć :D a po ślubie sprzedała obydwie - jedną jako nieużywaną za 3200 zarabiając 500 zł, a tę którą miała ubraną na ślubie za 2700 tracąc 1000 złotych.