Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihi i hahahaa

sukienka na cywilny z duzym weselem ...

Polecane posty

Gość hihihi i hahahaa

dziewczyny jak kazda kobietka marze o pieknej sukience na ten jeden wyjątkowy dzień ale nie chcę białej ,nie wiedzę sie w takiej i taka mi się nie marzy....ale złota albo w jakims innym kolorze ......jak najbardziej i tu zaczyna sie problem nie mogę takiej znaleźć ,gdzie szukać ,może wpadło wam coś w oko ?proszę o pomoc:)

Gość niestety nie
Nie podoba mi sie ale tak calkiem powaznie, to nie pokazuj tu swojej sukni, bo nikomu sie nie bedzie podobac. Ja tak mialam ze swoja.

nie chce mi wejść link.ja osobiście na necie szukałam modeli na czym mogłabym się oprzeć w sklepie.też biorę cywilny ale z małym weselem(jeśli to można nazwać weselem) i wybrałam błękit z bielą.Pochodź po salonach w swoim mieście,pooglądaj katalogi i zapytaj np.o możliwość zmiany koloru w modelu katalogowym który Ci się podoba.ja tak właśnie zrobiłam.Można też spotkać gotowe modele w kolorach ciemnych lub jasnych,z gorsetem lub cała suknia z bolerkiem-akurat to widziałam w moim mieście.Jeśli masz typowe rozmiary i przedewszystkim dobrze je znasz(ja czasem zastanawiam się jaki mam rozmiar stanika...) to śmiało możesz szukać sukni na necie.Ja raczej jestem dotykalska i wolę mieć to co chcę przed nosem.No i ja osobiście zwracam uwagę na zdjęcia i na żywo-bo często gęsto coś na zdjęciu,na modelce wygląda inaczej a zobaczy się na żywo to można się lekko rozczarować.