Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona sytuacją

DONLAD TUSK - +++

Polecane posty

Gość hshsuuwiw
"Kaczynscy zrobili z nas pośmiewisko obrażając sie za kartofle I jedyne co potrafią to tupac nózkami mając w kieszeni plastikowy nożyk" właśnie o tym pisałam - "pośmiewisko" - masz kompleksy i to widać - tylko ludzie z kompleksami boją się walczyć i upomnieć o swoje - jak żydzi trąbią wszędzie o antysemityźmie to nikt się ich nie czepia i nie mów że mają siedziec cicho bo robią obciach- oni nie mają kompleksów - jak muzułmanie upomnieli się za tekst o mahomecie i zaczęli palić plagi to też było ok , ale najazdy na katolicyzm są jak najbardziej na miejsci a prezydent za tekst o kartoflu miał prawo się obraźić - miałby siedzieć cicho bo mu wstyd ?? Czego wstyd?? Tego , ze jest Polakiem?? Tobie widac jest z tego powodu wstyd - podejrzewam , ze jesteś jednym z tych ludzi , którzy wyjeżdżając za granice zapominają polskiego języka i ie mają polskich znajomych bo to przecież "wstyd" :D:D Trochę to żałosne

Gość namor
Ciekawe jak Donek zareaguje na odpowiedzalnoSc Polski za wojne 39r

Gość klamstwa
po 1- MAMY KRYZYS LUDZIE NA SWIEIE I TUSK NIE MA Z TYM NIC WSPOLNEGO...MYSLICIE ZE OBAMA BEDZIE 2 KADENCJE PREZYDENTEM??ZAPOMNIJCIE.BO TEPI LUDZIE NIE WIEDZA O TYM ZE NA EFEKTY REFORMY TRZEBA TROCHE POCZEKAC CZY NA WPROWADZENIE JEJ A POZNIEJ BEDZIE GADANE CO ON ZROBIL DOBREGO DLA KRAJU...SMIECHU WARTE PO 2...KTOS TAM NAPISAL ZE JAK KACZKI BYLY U WLADZY TO BYLO LEPIEJ...HAHAHA ILE ONI CZASU BYLI...TU SIE WIAZE 1 PUNKT Z 2 NA EFEKTY TRZEBA CZASU WIEC NIE PIEPRZ ZE BYLO LEPIEJ BO KACZYNSCY RZADZILI BO NIE BYLO SZANS ZEBY EFEKTY ICH RZADOW BYLY WIDOCZNE PO TAK KROTKIM CZASIE PO 3...JESTEM Z GDYNI I WIELU SASIADOW CZY NAWET OSOBY NIELICZNE Z RODZINY STRACILY PRACE...WSZYSCY ROZUMNI LUDZIE WIEDZA ZE DLUG STOCZNI NIE ZRODZIL SIE PRZEZ OSTATNIE 4 CZY 3 LATA...STOCZNIA JUZ WIELOKROTNIE TRABILA O UPADKU.ILE W NASZEJ STOCZNI ROCZNIE PRODUKOWANYCH BYLO STATKOW 3??4??5??TO JEST SMIECH NA SALI.I TO TEZ NIE JEST WINA TUSKA I JEGO RZADOW.TEN DLUG BYL PRZEKLADANY NA POZNIEJ POZNIEJ...CIAGLE ODKLADANIE PROBLEMU NA POTEM..NIESTETY NASTAPIL KRYZYS GDZIE NA SWIECIE PADA TYLE WIELKICH FIRM PRODUKCUJNYCH ZE NIE BYLO MOZLIWOSCI ZEBY I NASZA STOCZNIA PADLA PO 4 HMMM UWARZA SIE ZA WAZNIEJSZEGO NIZ PREZYDENT??A PRZEPRASZAM BARDZO POROWNAJCIE OBOWIAZKI PREZYDENTA A PREMIERA.PREZYDENT OK MA SWOJE PRAWO VETA ITP...ALE ON PRZEDE WSZYSTKIM JEST OSOBA REPREZENTUJACA KRAJ A RZADY JAK SAMA NAZWA WSKAZUJE NALEZY DO RZADU.OK MOZE Z TYMI SZCZYTAMI LOTAMI SAMOLOTOW TUSK BY MOGL SOBIE DAROWAC NO I WYBRAC SIE WE 2 ALE BEZ PRZESADY...Z TYM ZE PREMIER WAZNIEJSZY JEST NIZ PREZYDENT ZDAJE SOBIE SPRAWE NAWET SAM JARUS K. ...W KAZDEJ NORMALNEJ PARTII PRZEWODNICZACY STARTUJE DO WYBOROW NA PREZYDENTA A TU??JAK PIS RZADZIL TO PRZEPRASZAM BARDZO ALE KTO BYL PREMIEREM?? NA TO PYTANIE ODP SOBIE SAMI I PRZEMYSLCIE CZY PIS CZY PO SA LEPSI...A RACZEJ KTO TUSK CZY NIBY PREZYDENT KACZYNSKI A TAK NAPRAWDE BYLY PREMIER KACZYNSKI......POROWNAJCIE TO JAK KACZYNSKI WYPOWIADA SIE ZLAPANY GDZIES TAM NA KORYTARZU A JAK GDY MIAL CZAS SKONSULTOWAC SIE ZE SWOIM "WIELKIM BRATEM"

Gość he he ha ha
Bardzo dużo wiesz o ludziach na forum i o mnie . jesteś psychologiem? Nie wstydze sie . to że nie popieram polityki zagr. Pis nie oznacza że sie wstydze ale ty widzisz czarno-białymi kategoriami. Wstyd był bo samo ujadanie i domaganie sie i machanie szabelką nas ośmieszało . Co dało walenie pięscią w stół Jarka? ? ?

Gość Wioletka Polka...
Ogólnie sytuacja w polskiej polityce jest nieciekawa,ale kiedy był inna? Jestem zmęczona ciągłymi awanturami i przekrętami.Uważam,że teraz jest lepiej niż w czasach kiedy na scenie politycznej królował Andrzej L czy bracia Kaczyńscy.Ci ostatni mieszają jak mogą i myślę,że dobro Polski stawiają na dalszym planie,chodzi o zamieszanie,zrobienie fermentu i oczernianie Tuska i jego sztabu,a i nas którzy wybraliśmy ten rząd. TUSK jest normalnym człowiekiem,ojcem i dziadkiem.Sam niczego dobrego nie zdziała i tutaj jest problem.Gdyby nie karakany to wszystko poszłoby gładko,a przynajmniej łatwiej. Fajnie ,że Tusk gra w piłkę,że się uśmiecha i mówi po naszemu,za to Go lubię!!!!!!!! Muszę to napisać----nie cierpię tych małych,podobnych do siebie facecików.Ośmieszają Polskę i Polaków-wstyd mi za nich-PRECZ!

Gość he he ha ha
to powyżej było do : hshsuuwiw

Gość he he ha ha
" tylko ludzie z kompleksami boją się walczyć i upomnieć o swoje " Tak bo inny sposób na polityke zagraniczna nie wchodzi w gre każdy inny ma kompleksy. Nie mam kompleksów żadnych . To właśnie PIS je ma bo wciąż domaga się czegoś i myśli że nikt Polski nie szanuje - to są właśnie kompleksy.

Gość hshsuuwiw
wioletka - gada po waszemu?? Seplenisz tez?? :D:D:D Ahai lubisz go bo sie uśmiecha... dlatego tu jest tak jak jest :O

Gość hshsuuwiw
bo Polska nie jest raczej jakoś szczegołnie szanowana jakbyś nie zauważył - jakby była szanowana to nikt by nie twierdził , że to my jesteśmy odpowiedzialni za II wojnę światową - a z Polskiod rządu odzewu brak... norma :D

Gość he he ha ha
a ty podobno do pracy szedłeś . a i ten argument z seplenieniem pokazuje jaki z ciebie pseudointeligent i burak ;-) pozdrawiam środkowym paluszkiem moje ty cudeńko pisowskie . !!!

Gość hshsuuwiw
ja jestem w pracy :D:D tak sie pracuje za rządu PO :D:D

Gość Wioletka Polka...
Uśmiech,normalność to podstawa! Tusk zdobył serca Polaków właśnie dzięki normalności-nie chcemy innego premiera!

Gość hshsuuwiw
wioletka - racz nie pisać za wszystkich Polaków - mojego serca ine zdobył i ja go nie chcę na premiera - jednego się nauczyłaś jednak - szerzyć propagandę :D:D

Gość klamstwa
SEPLENI???NO I CO Z TEGO MA WADE WYMOWY I TYLE...A KACZUS ZA TO WYPOWIADA SIE Z WIELKIM WYSILKIEM I WY KRYTYKUJECIE SPOSOB WYSLAWIANIA SIE TUSKA??TU NIE O TO CHODZI TYLKO O RZADY... ALBO CO WAS OBCHODZI TO KIEDY SIE CHAJTNAL...GDYBY NSIE NIE CHAJTNAL TO TEZ BY BYLO ZLE ZE NA KOCIA LAPE ZYJE ZE JAK TAK MOZNA ZEBY PREZYDENT(NA KTOREGO WTEDY KANDYDOWAL) CZY PRENIER BEZ SLUBU ZYL...LUDZIE PRZYPIERDALACIE SIE DO TAKICH RZECZY BO WIECIE ZE WASZE ARGUMENTY NA TEMAT UPADKU STOCZNI CZY KRYZYSU TO RZADNE ARGUMENTY

Gość Wioletka Polka...
o matko,ale ludzie są naiwni:( Tak mi wstyd za kaczorów ,aż się czerwienię! Mój ojciec lat 72,często opowiada mi o Kaczyńskich,to niesamowite co mówi,jak oni mogą mówić o Polsce to ZDRAJCY!!!!!!!!!!! Mściciele i ludzie bez honoru:) :(

Gość Wioletka Polka...
mówię za siebie!!!!!!!! ale patrzę na rankingi:) a one może troszkę kłamią:)

Gość fyfufujfui
to sobie patrz, naiwna istoto, na oszukancze sondaze, promujace PO te rankingi media wymyslaja...

Gość Wioletka Polka...
Jeśli Go nie chcesz to wyjedz i weź kaczorki z góry dzięki:) pa lecę do pracy,narka.............na 11 do pracy,ale my mamy dobrze:) co za czsy och......

Gość Wioletka Polka...
Dodam tylko, że pracuje w domu publicznym :)i nie muszę odprowadzać podatku :)

Gość cbcn
" to sobie patrz, naiwna istoto, na oszukancze sondaze, promujace PO te rankingi media wymyslaja... " A jakby w nich przewodził PIS to byłby prawdziwy ranking?

Gość fyfufujfui
Przecież pisałam wcześniej, że tylko idioci patrzą na te rankingi- ich w ogóle nie powinno być przed wyborami. A Ty myśleć nie umiesz, że takie głupoty piszesz???

Gość cbcn
no właśnie potrafię dlatego zadałem to pytanie i dodam że nie obrażam nikogo od razu. Ale skoro zaczełaś - widac że ty jesteś polaczek, mała gnida która jak ne dosra komuś to ma niestrawnośc

Gość fyfufujfui
twoje pytanie ma sie nijak do tego co napisalam dlatego zostawiam je bez komentarza bo brak mi slow na twoj "argument"

Gość cbcn
No coż brak słow jak ktoś zaczyna od " nie umiesz mysłec " Masz więc odpłacone pięknym za nadobne .

Gość fyfufujfui
bardzo się tym przejęłam ojeja nie jestes dla mnie kims waznym:p

Gość cbcn
ojeja jaka "ą" ,"ę" się znalazła ;-) pozdrawiam

Gość glosuje na PIS

Gość głosuje na PO

Gość glosuje na siebie

Gość głosuje na PO i na siebie