Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona sytuacją

DONLAD TUSK - +++

Polecane posty

Gość przerażona sytuacją

Co myślicie o obecnym premierze? Nigdy nie interesowałam się zbyt polityką, ale to co ostatnio obserwuje zaczyna mnie niepokoić. Odkąd Pan Tusk objął rządy w Polsce zaczyna dziać się naprawdę źle. Banki upadły, chce likwidować stocznie i inne duże fabryki, służba zdrowia legnie w gruzach, do szkoły chce posłać 6 latki, płace stoją w miejscu a ceny poszly w górę. W szkołach mają się pojwaić nowe podstawy programowe, z których wynika, że dąży się do stworzenia państwa parobków, to co chciał zrobić Hitler. Oświećcie mnie proszę i napiszcie, co dobrego zrobił ten człowiek, bo może coś przeoczyłam.

Gość Szafarafabum
Dobrze to on gra w piłkę.

Gość w piłke też nie potrafi grać
:classic_cool:

Gość przerażona sytuacją
Czekam na dalsze głosy i z góry dziękuję.

Gość kAXIL
Zapomniałaś dodac że uważa się za ważniejszego niż prezydent

Gość ale przeciez
jak on obiał rządy to zaczął sie kryzys gospodarczy na calym swiecie wiec to nei jego wina ze banki upadają

Gość maryskapo
wole tuska niz 2 karakany !!!!!!!!!!!

Gość hahahahah karakany
Karakany? Prawie nikt nie wie, że Kwaśniewski jest od Kaczyńskiego tylko wyższy o cm.

Gość zaniepokojona sytuacją
Ale tu nie chodzi tylko o banki, ale co on dobrego zrobił do tej pory, niech mnie ktoś oświeci.

Gość jakby większośc była mądra
to Polska byłaby znacznie bogatszym krajem niż jest:D Ale zawsze będziemy narodem o syndromie sługi i niewolnika :D

tusk?!taki sam burak i gowno warta gnida jak i dwie kaczuszki:P hehe szczerze ja patrze na komiks kaczora donalda i widze go z tymi malymi trzema siostrzencami to widze tuska i dwoch kaczorow hahaha:Dkaczor donald i siostrzency;) wybitnym politykiem to byl Jozef Pilsudski,teraz takich niestety juz nie produkuja:Psam szajs sie szerzy w XXI wieku:D

Gość jakby większośc była mądra
mario- typowy zwolennik PełO :D czyli zawsze mamy racje a kto ma inne zdanie to oszołom którego należy zdeptać i zniszczyć:D

Gość kAXIL
Za rządów kaczynskiego przynajmniej ukruciła się korupcja a teraz afera bo największa złodzirejka na śląsku pizła se w łem :) blida

Gość prawda w oczy kole2222
A co ty się tak burzysz, ktoś założył dobry temat, bez wyzwisk i epitetów, więc nie rozumiem twojej agresji. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Osobiście uważam, że rząd Donalda Tuska to wielka porażka dla Polski. Ten facet kompletnie nie nadaje się do podejmowania żadnych decyzji, bo wszystko co do tej pory zrobił ma fatalny oddzwiek. On w ogóle nie broni interesów Posli, tylko wszystko doprowadza do rozkładu. Wygląda na to, że Polska ma stać się (jak ktoś już tu pisał) krajem parobków. Proszę zauważyć, jak obecnie w Polsce ludziom pierze się móżgi: TVN robi nagonki na wartości moralne, wyszydza katolików, w telewizji puszczany jest najgorszy badziew. A co do radia Maryja, to zgzadzam się, że większość ludzi nie ma zielonego pojęcia tylko bazuje na propagandzie tłumu. Kilka razy jadąc samochodem włączyłam tę stację i włos mi się zjeżył na głowie jakie ciekawe rzeczy można tam usłyszęć - posłuchajcie i sami oceńcie, no chyba że nie lubicie słuchać prawdy.

Gość Kasandra_
Jestem przerażona jak bardzo ludzie pozwalają wodzić się za nos propagandzie. Z obiecywanego cudu gospodarczego mamy łagodnie mówiąc odwrotność, a nadal 40 % chce poprzeć PO w wyborach. Dlaczego?? Na co liczycie? Przeciez wiadomo ze na lepsze się nie zmieni.

Gość Polakom gratulujemy Donka
A najlepsze jest to, że większość polaków uważa PO za partię liberalną :-O ... liberalni to oni może są w sejmowym kiblu podczas rozwolnienia, albo dla swoich kolegów co przetargi wygrywają, ale na pewno nie gospodarczo... PO to typowa socjaldemokracja, która tak naprawdę, niemal niczym się nieróżni od SLD, PSL a nawet PIS- zmiany czysto kosmetyczne

Gość jednakowoż
Taka jest polityka Tuska: bogatszy będzie bogatszym, biedny biednieje i haruje na bogatego. Proste. A tak poza tym uważam, że podczas rządzenia zrobił jedno wielkie G.

Gość jednakowoż
Do Kasandra_: ja myślę, że te sondaże są zakłamane. Jakos w życiu codziennym nie spotkałam się z takim poparciem dla PO

Gość Kasandra_
Tak myślisz? Ja nie jestem taka pewna zwłaszcza młodzi jak papugi powtarzają frazesy z Wyborczej i telewizji. Ale okaże się w niedzielę

Gość sonadaże są prawdziwe
Sondaże raczej nie są zakłamamane. Niestety. Ktoś kto głosuje PO wyglądzie albo wg plakatu, wybierze PO. Idiotów w Polsce nie brakuje... A może nawet ich przybywa :o

Gość jestem pewna na 100
Jestem przekonana, że sondaże są przekłamane, samo PO robi wokół sibie dym, żeby wygrać. Wśród moich licznych znajomych może ok 10% jest za PO - reszta NIE. Tusk mnie przeraża, kiedyś ktoś powiedział o nim Omen - zgadzam się - wystarczy popatrzeć w jego ślepia - to nie jest dobry człowiek!!!!

Gość fyfufujfui
Najgorsze, że media promują PO. Dlaczego? Wiadomo, to partia sprzyjająca takim jak oni, ludziom bogatym. Sondaże nie powinny być ogłaszane przed wyborami, bo idioci się nimi kierują i dlatego rzeczywiście potem wygrywa PO. Nie kierujcie się sondażami, tylko tym czego naprawdę chcecie!!!!

Gość fyfufujfui
Ja słyszałam, że Tusk kiedyś powiedział, że to normalne że ludzie pracują za 400 zł przez 12 godzin na kasach.... to mówi samo za siebie..

Gość Po oszołom
A mi się najbardziej podobała odnowa moralna za czasów PIS wraz z Lepperem i Giertychem ponadto zauroczony byłem tym jak Kaczki dzieliły Polaków na prawdziwych i tych gorszych jak liberalizm przeciwstawiali solidarności jak mówili gdzie ZOMO stało i deptali wielkich ludzi Dwie zakompleksione kaczuszki CO do Tuska - nie jest to ideał Ten rząd ma wiele wpadek ale akurat upadanie banków i stocznie to wynik procesów które sie zaczeły wcześniej ps. a najbardziej mnie urzekło jak Pan Prezydent bronił czci i godności swojej żony kiedy ją oszołom z RM zrównał z błotem

Gość Po oszołom
" obiecywanego cudu gospodarczego mamy łagodnie mówiąc odwrotność " czy ktoś słyszał o kryzysie ?

Gość hshsuuwiw
wiecie co - ie wiem czy zauważyliście jakie teraz media są przychylne PO jakby ktoś w PISie tak się zachowywał jak ten psychol Palikot i pis by tak go bronił jak Tusk to by media trąbiły o tym od rana do wieczora - nie wie czy udzie śa aż tak tępi , że tego nie widzą - co do radia Maryja - nie wiem , nie słucham , ale np. obrażanie i wyśmiewanie katolików jest ewidentne - określenie "moherowy beret" to dzieło też Pana Tuska - w ten sposób chyba chciał wyraźic sw,oj szacunek do ludzi starszych - ładnie to o nim świadczy, a co do cudów to zapomnieliści jeszcze dodać , że w 100% płatne wyższe szkolnictwo no i to usilne dazenie do wprowadzenia euro - masakra jakaś - Niemcy są 5 razy tak bogatym krajem jak my i im wprowadzenie euro przy ówcześnie silnym kursie marki nie wyszło na dobre , ludzie szacunkowo stracili ok 1/4 majątku -budżetu domowego - skoro tak było w Niemczech to sobie pomyślcie jak będzie u nas w naszym nędznym Polandzie - upadki dużych firm to kolejna masakra a propaganda o nierentowności stoczni to bzdura - Angole z Libertasu widzą , że to błąd z likwidacją stoczni , ale Tusk tego nie widzi i wciska taką sieczkę ludziom w łeb - a oglądacze mediów łykają wszystko - służba zdrowia ma być też prywatna - heh powodzenia ludzie- wtedy to będzie wolny rynek i biznes i normalne że szpitalom bardziej opłacac się będzie leczyć choroby nieskomplikowane a nie np. jakiegoś tam raka gdzie trzeba kase na chorego ładować lepiej leczć ludzi z zagranicy bo mają kase niż biedaków z Polski - prof. Religa byl największym autorytetem i doskonale pamiętam jego słowa że prywatna służba zdrowia jest tylko w krajach 3 świata - czyli Tusk chce z nas ten trzeci świat zrobić - ale i tak go wybiorą bo podobno ładnie wygląda na plakatach - heh

Gość bnbmm
Prywatny szpital nie oznacza że bedzie sie płaciło za służbe zdrowia . to totalna bzdura i pisowski straszak. służba pozostanie bezpłatna tyle że bedą nas leczyc w prywatnych szpitalach .

Gość hshsuuwiw
"A mi się najbardziej podobała odnowa moralna za czasów PIS wraz z Lepperem i Giertychem" - to masz teraz odnowę z Palikotem "jak Kaczki dzieliły Polaków na prawdziwych i tych gorszych" - poprzesz jakimiś faktami czy tylko tak pieprzysz propagandowo?? :D ". a najbardziej mnie urzekło jak Pan Prezydent bronił czci i godności swojej żony kiedy ją oszołom z RM zrównał z błotem" - a co to ma do rzeczy?? A mnie najbardziej urzekło jak Tusek żyjąc przez 20 lat ze swoją kobietą na kocią łapę tuż przed wyborami się z nią ohajtał :D:D Ciekawe po co sie hajtał w Kościele do którego tylko "moherowe berety " łażą - to dopiero obłudajest :D:D