Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen12346674

SZKOŁA LICEUM WIELKI PROBLEM POMOZCIE

Polecane posty

Gość madlen12346674

witam chodze do II klasy liceum i na koniec roku wychodza mi dwie oceny ndst, z matematki i z chemii na dodatek zachowanie naganne (mialam naganne na koniec I klasy) mam problem i chcialam sie spytac o przeniesienie do innej szkoly (gdyz sie przeprowadzam do innego miasta) zauzymy, ze z chemii dostane to dopuszczjace, a z matmy bede pisac w sierpniu komisa, i gdybym miala zachowanie nieodp. to inna szkole przyjelaby mnie? chodzi mi o kontynuacje liceum. a z zachowaniem nagannym? prosze o pomoc, bo przeprowadzka jest obowiazkowa, a nie bede dojezdzac tak daleko do tej szkoly, na dodatek do I klasy lo ;/ czy ktos z was z podobna sytuacja zmienial szkole? wogole jak to jest z tym przenoszeniem sie? ;/

madlen-- a dlaczego właściwie masz niedostat. z zachowania? to zalezy.... czy masz coś w papierach

Gość fdhhhhhhhhhhhhhhhh
zapewne za wagary. to raczej do dobrego liceum sie nie dostaniesz

Gość madlen12346674
w mojej szkole sa punkty minusowe za np. nie zmienienie butow kiedy wychodzi sie ze szkoly poza szkole -3 pkt jedzienie na lekcji -3 pkt kazdorazowo oczywiscie jak i rozmowy, czy spoznienia na lekcje -3pkt, za godziny nieusprawiedliwione -5kpt, rozumiecie tak sie kazdemu zbiera aby miec nieodp. musze miec 140 pkt, obecnie mam 100 pkt i musze zyskac te 40, naprawde uwierzcie ze robie wszystko sprzatam ze sprzataczkami, robie rozne prace dodatkowe, na zajecia lekcyjne, na konkursy etc ;/ mam 90 godzin opuszczonych i 18 nieusprawiedliwioanych....... boje sie ze moge nie nadrobic zachowania a czy jakas szkola mnie przyjmnie z nagannym?