Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleandra_222

Jak dac delikatnie znac facetowi ze mi sie podoba..

Polecane posty

Gość oleandra_222

Powiem tak nie jestem jakas tam nastolatka ktora wpadla po uszy...poznalam przez swoja pasje pewnego faceta....poniewaz mamy te same zamilowanie spotykamy sie co jakis czas....dosc regularnie...ja na niego patrze jak na kogos kto pomaga mi sie ksztalcic i rozwijac wlasnie w kierunku mojej pasji..On jest super i dodam dosc przystojny, i tak sie boje ze zejde na droge zauroczenia;/ I tak sie zastanawiam co on sobie mysli o mnie? mam wrazenie ze mnie rowniez lubi, moze nawet troche bardziej ale np boi sie zaproponowac jakies spotkanie poza nasza pasja..hmm nie wiem czy moze stac sie jakos bardziej dostepna i moze mu to ulatwic..bo jak narazie jestem skupiona tylko na naszym zamilowaniu, poradzcie cos

Gość ale wy sie nakrecacie
może sie nie boi tylko kogoś ma :O i wcale nie Cie nie lubi bardziej niz innych tylko stara sie byc miły :o

Gość ble ble blee
jakby mu zależało już dawno by cię gdzieś zaprosił:o

Gość oleandra_222
No fakt, nie nakrecam sie tylko zastanawiam:)

Gość popatrz sie
na niego ,a jakon sie na ciebie popatrzy to przekrzyw glowe tak od szyji jezeli wiesz o co mi chodzi,tak jakby taki tik. gwarancja stuprocentowa

Gość ale wy sie nakrecacie
taaa, gwarancja stu procentowa że wyjdziesz na kretynke :P sorry ale pracuje z facetami i ciągle słysze jak nabijają sie z takich panienek co mają "niezawodne sztuczki na podryw" :D jak juz sie dadzą na to "złapac" to w jednym celu ;)

Gość oleandra_222
No nie za bardzo wiem ;)

Gość dobry sposob to
dotkij go bedzie wiedzial ze jestes mu przychylna:)