Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale fajnie mi byłooooooooooooo

Słuchajcie .......... dziewczyna mnie dzisiej podrywała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ej no kurcze :D Ja se stałem w pociągu , normalnie se stałem , jak by nigdy nic. I na nastyepnym przystanku weszła taka dziewczyna weszła sobie. Do tego pociągu weszła. I stanęła obok mnie staneła sobie :) A później się gapiła cały czas aż mi się głupio zrobiło bo wiedziałem że sie jej podobuję i dlatego taki speszony się mogłem też wydawać :D Po chwili gdy nabrałem śmiałości spojrzałem też i na Nią :) Ona sie do mnie ak fajnie usmiechnęła no to i ja odwzajemniłem ten śmiech :) Aż mnie ciarki przeszły po plecach od góry do dołu i z powrotem :D Jak myślicie , wyjdzie cos z tego ? :)

powiedzcie szybciutko mi powiedzcie , mam już 32 latka i chciałbym w końcu sie ożenić bym chciał :(

to nie ja pisałem tamto takie drugie co ktos inny napisał z tym 32 - latkiem. Toi ktoś inny , nie ja

Gość 987654321
Jasne. !!!! a zapamiętałaś nr lini? i godzinę? jutro na pewno się zajwi. Bądź dobrej myśli. Nareszcie będziesz miał dziewczynę. On już Cię kocha , szukaj na kafe jej topiku, bo pewnie płacze z rozpaczy i miłości do Ciebie.

Gość hehhehe
heheheh

Gość ale fajnie mi byłooooooooooo
bo wiecie ja już taki trochę starszawy, pod 40-tkę bardziej, normalnie żem się ucieszył że takie zainteresowanie wzbudziłem

Gość ale fajnie mi byłooooooooooo
problem się zrobił , gdy ona w kibelku się zakłeszczyła w drzwiach , za cholerę nie można było jej wyciągnąć w czasie jazdy tanich linii kolejowych

aaaaaaaaa zrobilem kleksa z tego wszystkiego aaaaaaaaaaaaa...