Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka.2101

Ja się rozpłaczę

Polecane posty

Dziewczyny a co ja mam powiedziec? Placze na reklamach merci :o To co dopiero na wlasnym slubie :D

dziewczyny ja tez sie tego boje ze zaczne płakac albo co gorsza smiac sie histerycznie. Płacze na filmach. Rozpłakałam sie na slubie kuzyna to co dopiero na własnym. Eh mam nadzieje ze jakos dam rade:)

Gość dziewuszkaaaaaaaaaaaaaa
ja sie boje , ze zemdleje, niesttey ale zdarza mi sie to w kościele :(

Ahtziri ---> no tak! ja może nie płacze, ale "oczy mam mokre" :) zwłaszcza jak ta mała lokowana blondynka Dziadziowi leciała dziękować :) tez taka durna jestem.

ja też mialam różne wizje ale podczas slubu mialam taką gulę w gardle że skupialam się tylko na tym zeby opanować szczękościsc i wyraźnie przysięge wypowiedzieć i sie nie pomylic i nie potknąć :P

heh..mnie to już czeka za 2 miesiące..i to co odwaliłam na zaręczynach to było wręcz histeryczne więc nie wiem co będzie na ślubie.na zaręczynach najpierw stanęłam w drzwiach mojego pokoju rozczochrana,zmęczona całym dniem,mój mężczyzna wypalił podobno 10 papierosów w niecałą godzinę,a jak zobaczyłam jego twarz koloru nowego prześcieradła zrobiło mi się słabo-a że z nerwów nie umiał wymyślić nic sensowniejszego zapytał \'Misiu wyjdziesz za mnie?\' i dalej klęczał :D wzięłam od niego róże i chyba oprzytomniał że teraz trzeba założyć pierścionek na palec-biedny nie umiał sobie poradzić,potem mnie przytulił mnie się zrobiło gorąco w oczy,zaczęłam ryczeć jak nawiedzona,nerwy,roztrzęsienie,poszłam do kuchni zobaczyłam płaczącą matkę,spojrzałam na niego i w jeszcze większy ryk:D musiałam zapalić papierosa to ręka tak latała jak po nie wiadomo jakim piciu.także co sobie przypomnę zaręczyny-czarno widzę siebie na własnym ślubie.oczywiście nabijam się z narzeczonego jak sobie przypomnę jego kolor,postawę i wyraz twarzy jakby był w jakiejś agonii i ten strach w oczach :D

ahtziri Dziewczyny a co ja mam powiedziec? Placze na reklamach merci To co dopiero na wlasnym slubie :) ja mam tak samo :)