Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Co kobiety widzą w młodszych facetach?

Polecane posty

Ostatnio tylko takie spotykam.. 2, 3 lata starsze.. jestem w wieku 20 paru lat. A spotkania wychodzą z ich inicjatywy bo nie przypuszczałem, że starsze dziewczyny mogą na mnie zwracać uwagę.. Zawsze myślałem, że to działa w drugą stronę.

\"Młody, głupi, może się ożeni i pokocha 3 moich dzieci z poprzednich związków?\"

nie wiem co widza ale strasszzzzznie nas tacy kreca :D sama wlasnie zaczynam z mlodszym o 4 lata facetem :)

Gość ulala12
A co młodsi mężczyźni widzą w starszych od nich kobietach? Jestem zwyczajnie ciekawa.

Gość ulala12
Co zaś tyczy się kobiet, to muszę Ci powiedzieć, że Wasza młodość, świeżość, to że u Was wszystko jest "na już". Rewelacja.

Gość TTeż
jestem ciekawa.. co widzą.? ;)

Gość ulala12
Podnoszę.

Starsze kobiety są bardziej doświadczone i dają facetom więcej satysfakcji w łóżku, niż młode dziewczyny. Chętnie bym się związał z dziewczyną starszą np. o 5 lat

Gość liKTO
ja mam meza od szesciu lat Jest 4 lata mlodszy I jest najlepszy:)

Wszystko fajnie .. tylko czemu np. dziewczyny w moim wieku nie wychodzą same z inicjatywą? ... dziwi mnie, że podrywają mnie starsze i ładne kobiety a dziewczyny w moim wieku nie bardzo. Wstydzą się czy co? Od razu powiem, że już więcej nie będe sam wychodził z inicjatywą bo już nie raz dużo zdrowia psychicznego mnie to kosztowało..

Gość najwyrazniej masz w sobie
cos, co przyciaga uwage tych starszych od Ciebie kobiet. tak czasem bywa:)

hmmm a sam nie możesz podrywać młodszych? Tylko czekasz na ruch starszych--to trochę nielogiczne

Wszystkim imponuję swoją dojrzałością jak na swój wiek.. Ale przecież to wychodzi dopiero kiedy się spotkamy, w praniu, w rozmowie a nie na początku kiedy się kogoś nie zna. Więc ja naprawdę nie wiem.. Nie raz słyszałem, że pociągam je fizycznie.. Czy to znaczy, że nie zasługuję już na poważne traktowanie?

Nie czekam na ruch starszych ... nie czytałaś uważnie. A sam mam dość wychodzenia z inicjatywą i starania się..

no to jak masz dość wychodzenia z incjatywa to bedą dalej Cie podrywać starsze. A dlaczego Cie podrywają?bo strasze kobiety lubią młodszych przystojniaków,a jeszcze nad wiek dojrzałych....rarytas:D

Szkoda tylko, że kobiety w moim wieku tak nie zwracają na mnie uwagi. Czasami jest tak, że czuje na sobie wzrok jakieś dziewczyny, widzę to.. więc w końcu podchodzę i próbuję zagadać. Jednak z jej strony zero odwzajemnienia zainteresowania.. Można się wkurzyć czasami. Może źle odczytuję znaki..

A może wyglądasz starzej niż masz i to dlatego :) dlatego dla starszych atrakcyjny a dla młodszych za staro wyglądają cy ;)

Gość najwyrazniej masz w sobie
widzisz, trudno to wytlumaczyc. jestes dojrzaly", byc moze widac to rowniez zewnetrznie, chocby i przy pierwszym spojrzeniu. sam tego w sobie nie dostrzegasz, nie zdajesz sobie sprawy, ale wierz mi, sa tacy, ktorzy potrafia wywrzec ogromne wrazenie juz sama barwa glosu. wprawne oko kobiece dostrzeze wszystko, co warte zachodu, nawet to "mlodsze"oko, gdy trafisz na te wlasciwa osobke...a poki co nie zastanawiaj sie i bierz zycie takim jakie jest:)

hmm nie wiem.. w monopolowym czasami mnie nadal o dowód pytają

Gość ulala12
Bardzo fajnie ujęła to "najwyraźniej...". Myślę, że ma rację w 100%.

Gość ulala12
A poza tym starsze kobiety mają więcej doświadczeń życiowych i szybciej dostrzegają to, co ważne. Pewnie masz w sobie coś takiego. A być może są to jakieś cechy zewnętrzne - sposób w jaki patrzysz, nie wiem, bo cię nie znam. Może po prostu jesteś bardzo często uśmiechnięty.

Gość TTeż
A mężczyżni? co widzą w starszych od siebie kobietach?mogą im się podobać?