Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhaushaejd

Przeciętna dziewczyna i seksowna bielizna

Polecane posty

Gość fhaushaejd

czy uważacie, że jeśli dziewczyna jest przeciętnej urody, to ładna bielizna jest w stanie podwyższyć jej noty u faceta? chcę kupić jakąś seksowną bieliznę... oglądałam http://www.bielizna.miran.com.pl/ ale nie wiem czy to mi pomoże tak, jak bym chciała...

Gość KARINKA24.
Czemu nie:-) Kupuj i nie zadtanawiaj się. Jeśli jesteś przeciętna, zadbasz o siebie, ładna bielizna,ładne ubrania to na pewno spodobasz się facetowi

Gość fhaushaejd
:) dzięki... Twoje słowa dodały mi pewności. No to teraz do dzieła! :D

Co ma uroda, do bielizny?! Polub siebie taką jaką jesteś, bo inna nie będziesz...a bielizna? Każdy ma prawo nosić to co chce, więc do dzieła:P

Gość Max30
Jeśli będziesz miała sexowną bileiznę i będziesz dobra w łóżku, a do tego czasem ugotujesz coś dobrego dla faceta, to pokocha Cię na zabój, nawet jak będziesz maszkarą. Kup, szalej i noś.Wnętrze kobiety poznaje się po tym, co nosi pod ubraniem.

Gość lukiie122
jeśli jesteś tak jak piszesz przeciętnej urody i chcesz podnieść noty u faceta(konkretnego???)/facetów to kup seksowną bieliznę, zainwestuj w modne, odpowiednie do sylwetki i wieku ciuchy(tzn nie rób się na siłę na nastolatkę i nie postarzaj się, jesteś grubsza to postaraj się ubiorem optycznie wyszczuplać, jesteś chuda/w sam raz polecam ubiór który cię optycznie wygrubi), zainwestuj w dobre kosmetyki i akcesoria do makijażu, nie najtańsze tylko porządnych firm, duża część kobiet jest po prostu trochę zaniedbana, bo cos tam bo woli 3 tańsze, okropnie na niej wygladające bluzki niz jedną podkreślającą jej atuty/maskującą niedoskonałości, kupuj bieliznę i dbaj o siebie, na co dzień polecam także ładną bieliznę, żeby sie nie wstydzić lub coś

Gość 3000 postów
co ma seksowna bielizna do podobania, chyba ze na pierwszym spotkaniu pod spodnie sie zaglada, albo ja jakis niekumaty hehehhehe

Gość uhhh
lepiej idź do H&M, Palmersa lub innego sklepu, będzie latwied dobrać niż przez neta