Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spider- girl

Pająk

Polecane posty

Gość spider- girl

Wczoraj w łazience zatłukłam wieeelkiego pająka! Mieszkam w Uk i tu są bardzo duże pająki w porównaniu z polskimi. Ku mojemu zdziwieniu okazało się , że jak go zgniotłam wszedł z niego mniejszy pająk. Koszmar. Zastanawiam się jak to możliwe. Myślałam ,że pająki składają jaja, tak na biologii nas uczyli i w filmach dokumentalnych też pokazywali. To było traumatyczne przeżycie, bo tego małego też musiałam ubić...BLE

Gość
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjj:o:o:o

Gość pjona
ble nienawidze pająkow

Gość spider- girl
Wiem fuuuuuuuj. U mnie też leje, chyba dlatego że były 2, a ten mały tak fikał nogami jak go tłukłam szufelką.

Gość spider- girl
Czy ktoś się zna na pająkach i odpowie mi jak to możliwe, że ten mały wylazł z dużego? Czy to tylko niektóre gatunki składają jaja?

Gość pjona
o nieeee.... wlasnie to sobie wyobrazilam ;( mama ratuj

Gość czerwony
"Mieszkam w Uk i tu są bardzo duże pająki w porównaniu z polskimi" Hahahahahaha:D I dodatkowo mówią po angielsku:D:D:D:D:D

Gość spider- girl
To prawda ,że są wielkie, jak pierwszy raz zobaczyłam to myślałam ,że zawału dostanę, jak w tropikach normalnie. :(

Gość pjona
spider girl długo mieszkasz w UK??

Gość spider- girl
5 lat

Gość większy wpierdzielił małego

Gość Ludzie to sadysci
\"a ten mały tak fikał nogami jak go tłukłam szufelką\" Ciebje bym ujebala szufelka FRANCO SADYSTYCZNA

Gość spider- girl
A co miałam go może adoptować i jak pieska trzymać w domu?

Gość pjona
tez planuję wyjechac do UK ale zupelnie nie wiem jak się za wszytsko zabrać. Chciałam jechać do pracy na jakiś rok. Nie mam za granicą zadnej rodziny. A Ty z jakiego powodu wyjechalas??

Gość pjona
przestancie pająkow jak psów, gdyby nie byly takie ochydne to ok niech sobie zyją ale skoro ich ruchy przyprawiają ludzi (bynajmniej mnie ) o dreszcze to co ?!

Gość Ludzie to sadysci
To bylo na szufelke i za okno, jak tylko czytam ochydne to se mysle Brudnego H U J A wsadzaja w morde a Pajaka szufla.

Gość spider- girl
Nie wiem z im się zadajesz, ale ja brudnych penisów nie ciućkam :/. Ten pająk był bardzo szybki, ja się ich boję. Jak wylezie mi kolejny to też go zatłukę! :P

Gość Ja swoje zaniosłam
My mieszkamy w domku z ogrodem i pająki w domu, to zadna nowosc. Czasami wchodza takie bestie, ze szok... powaznie - w Polsce się takich nie widuje. Sa duze i oblesne. Jednego kiedys zdeptalam... po czym on dalej sobie chodzil... chyba z 10 razy musialam na niego nadepnac, az wreszcie bylo po sprawie.. poprostu obrzydlistwo..

Gość pjona
sama wyjechalas??

Gość ludzie to sanysci
Oby cie spotkalo to sama OTO KLATFA (Jeszcze w tym roku)

Gość spider- girl
Wyjechałam z chłopakiem.

Gość antypajaczka
Ja sie dziwie w ogóle autorce,że zblizyła się do tego paskudstwa... :-D Serio,ja nienawidze pająków,ale zabijam wyłącznie raidem na owady biegające. Psikam w takiego potwora z odległości,i natychmiast jest po nim. A pozniej odkurzam,bo martwego tez sie brzydzę.

Gość spider- girl
Widzę, że masz zachwiany system wartości, ludzi porównujesz do pająków. Jak tak je kochasz to weź się bzyknij z jakimś ( po co brać ludzkie jak to opisałaś brudne ch....je do buzi) i może też z ciebie takie paskudztwo wylezie.

Gość czerwony
Co wy gadacie.. w UK wcale nie ma większych pająków.. również mieszkam w UK, i nic nadzwyczajnego nie udało mi się tu zaobserwować:) Może po prostu trafiłyście na jakieś okazy.. spider- girl dobrze zrobiłaś że ta szufelką go po głowie:) Nie słuchaj Ludzie to sadyści bo każdy by tak postąpił:) Na pewno ja też:D

Gość spider- girl
To nie pierwszy taki wielki jakiego na swej drodze napotkałam. :/

"(....) są bardzo duże pająki w porównaniu z polskimi. Ku mojemu zdziwieniu okazało się , że jak go zgniotłam wszedł z niego mniejszy pająk" :D :D to był ALIEN!!!