Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

pierś

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

hej dziewczyny.mam dość nietypowy problem.od kilku miesięcy boli mnie z boku lewa pierś.ból jest o tyle dziwny,że nie ma żadnej prawidłowości w jego pojawianiu się,tzn.nie zauważam,że nasila się przed okresem,albo po.po prostu raz boli,raz nie.zrobiłam sobie usg i nie wykazało żadnych nieprawidłowości.dotykają c ręką również nie wyczuwam niczego podejrzanego.węzły chłonne niezmienione.za 2 tygodnie mam wizytę u ginekologa,ale trochę się niepokoję.czy któraś z Was miała podobny problem?dodam,że ta pierś jest większa od prawej,staniki z drutami noszę sporadycznie,a ponad pół roku temu miałam w tym obszarze usuwany pieprzyk metodą wypalania-wynik ok-i teraz mam małego bliznowca...pozdrawiam

Gość ja tak miałam
dokładnie takie same objawy bez prawidłowości w występowaniu. Miałam USG - wyszło ok, byłam nawet w poradni chorób piersi u onkologa - tez powiedział, że wszystko ok. Nie wiem co to było. Jeden lekarz twierdził, że to bóle pochodzenia kręgosłupowego - ponoć są takie nerwy, które oplatają klatkę piersiową i przechodzą właśnie w tym miejscu. Chyba to było to. Generalnie jak się pojawiło tak samo przeszło - trwało to może niecały rok w sumie. Aha i oba cycki miałam takiej samej wielkości i mam. Ból nie pojawiał się przy dotyku, tylko w różnych dziwnych momentach, czasem trwał dłużej czasem krócej.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
dzięki wielkie za odpowiedź :) ja też nie odczuwa bólu przy dotyku,tylko przy napinaniu mięśnia lub ot tak po prostu...mam nadzieję,że mi również niedługo przejdzie,bo już ponad pół roku mnie męczy...pozdrawiam