Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksymoronn8

mam pytanie do osob, ktore rpzechodzily depresje

Polecane posty

Gość oksymoronn8

nie wiem czy wybrac sie do psychologa. robiąc sobie testy w internecie sawsze wychodzi, ze mam depresje. mam prawie wszystkie objawy, ale nei wiem, czy czegos sobie nie wmawiam, bo czasem czuje sie szczesliwa i spokojna... czy w takim wypadku jest w ogole sens zawracac sobie glowe psychologiem?

Gość oksymoronn8
hm... :( sie boje, ze mnie wysmieje, ze symuluje..

Gość to rzuc jakims tescikiem
..jak mozesz :)

Gość
psycholog nie wysmieje i ne powie że symulujesz nigdy sam nie ma takeij poewnosci wszystko co wie o Tobie bedize sie opierało na tym co Ty mu o sobie opowiesz, dlaczego sadzisz ze masz depresje ? utrudnia Ci to zycie w znacznym stopniu ?

Gość oksymoronn8
"WAGA! Wynik to : 35 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem." nie wiem czy mam - dlatego boje sie isc, ale czuje, ze sama nie dam rady sobie ze soba dluzej............. :(

Gość
oksymoronn8 ---> no to idz jak najszybciej , w sumie to tez w kwesti psychologa żeby to ocenic :) przecież nie idzie sie do leakrza juz z diagnozą :)

Gość a ja mam tyle pkt
UWAGA! Wynik to : 33 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem.

Gość usmiechnij sie123

Gość zalewajka plus dwa jajka
byloby dziwnoscia zeby na kafe byl wynik 'niedepresyjny' :o:D

Gość oksymoronn8
no lwasnie - dlatego ja do konca w te testy nei wierze - bardziej martwi mnie to, ze nei ejstem w stanie nic zrobic..... nie moge sie zmusic do wyjscia z domu, spotkania z kimkolwiek... rycze non stop, nie widze sensu zycia itd itd..

Gość o rany ja też
ja też mam depresję !!!!!!!!!!!! UWAGA! Wynik to : 21 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Wskazane jest rozpoczęcie farmakoterapii.