Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooommmpom

Uwierzycie, ze lubie kupuja takie buty???

Polecane posty

Gość pooommmpom
i jaka cena buahahaha

Gość ailsa24
podobaja mi sie, ale sama bym takich nie zalozyla

no i wyszlo szydlo z worko, ze lubisz takie buty i chcsz sie przekonac co ini mysla o nich:P

Gość pooommmpom
one maja wszystko co najbardziej wiesniackie - szpic (maxymalny), szpila, tandetny material, koronka, wstążeczka, kroj. Każda z tych rzeczy w butach, ale JAKO JEDNA JEDYNA nie wygladalaby moze strasznie, ale te buty maja w sobie calkowite polaczenie kiczu i tandety..

Gość pooommmpom
setunia...slucham?????

napisalas w temacie \"lubie\":) to sie nazywa przejezyczenie freudowskie:) no ale oczyiscie moge sie mylic jak ktos lubi akie buy to niech kupuje:)

Gość pooommmpom
setunia hehehe, literowka...i nie, nie lubie. Noe tylko nie lubie - uważam że są tragficzne.

Gość olllllllllka
hihihi:) jakbym miała wiecej zbednej kasy bym kupiła do urozmaicenia zycia sexualnego;) plus piękne koronkowe bikini:)

Gość olllllllllka
a swoja drogą nie są to buty na ulice a czesto do porzedstawiń teatralnych,do kabaretów,wiekszosć życia spedzilam w teatrze wiec wiem:)

Gość ja mysle ze zostal zestrzelony
ale zaraz zaraz ja widzialam kiedys w takich wlasnie dziewczyne na slubie, poczekajcie znajde wam linka na nk

Gość pooommmpom
ollllka - ach do teatru to jasne, przeciez na scene to inna sprawa...ale kobiety to do "normalnego" chodzenia kupuja...albo na sluby..

Gość olllllllllka
wiem wiem,że chodza,masakra;)

Gość pooommmpom
pierwsza panna mloda to i kiecke ma wiejska...taki gust..nie dziwota..ale wyglada to naprawdę strasznie... druga panna mloda ma nieco inne buty, tez nieladne, ale wg mnie juz troche l;epsze.

Gość prawie normalny facet
Przynajmniej przykuwają uwagę ;) , a czy złe , widuje czasem gorsze rzeczy na kobiecych ciałach.

Gość 1234567.........
ojej m i też sie nie podobają i wżyciu bym czego takiego nie kupiła a co dopiero założyła i co z tego ....jak komuś się podobają to niech kupuje i to w każdym kolorze o gustach się nie dyskutuje w końcu :)

Gość pooommmpom
tak tak o gustach sie nie dyskutuje, niech jkazdu chodzi w czym chce, bla, bla, bla, a potem mowia, ze Polki to najgorzej ubrane kobiety. Jak bylam w Szwecji, to ZADNEJ Szwedki nie widzialam ubranej jak niektore Polki, zadna nie ubralaby takich butow NIGDY. Trzeba tym kobietom uswiadamiac, ze to NIE JEST ladne, bo potem jada za granice i nam robia wstyd takimi szmatami i butami.

Gość Innesia 26
Wczoraj w galerii handlowej sprzedawczyni była w takich różowych.

Gość fajne buciki do łóżka
do zabawy w małą wulgarną kurewkę i jej pana :) ale na ulicę albo na ślub - trzeba mieć nieźle nawalone pod kopułą

Gość Innesia 26
fajne buciki do łóżka- tak zgadzam się z tym nickiem, a szczególnie czarne

Gość 1234567.........
pooommmpom....świata nie zbawisz a jak ktoś ma taki gust a nie inny to choćby i 100 osób powiedziało ze to szajs ta osoba i tak będzie w tym chodziła parę dni temu był tutaj taki temat ....dziewczyna wybierała się na pierwszą randkę i prosiła o pomoc w doborze sukienki ....te które przesłała o matko ...nie było żadnej dziewczyny której by się podobały zbyt wyzywające cukierkowe itd...wysyłały linki z pięknymi kieckami z klasą i co tamta odpisywała ?...że ble że nie tak i co dyskusja mogłaby trwać w nieskończoność a i tak nic to nie dało

Gość pooommmpom
Ja wiem, ze zapewne na 100 spaczonych gustow znajdzie sie jedna osoba, do ktorej moze cos dotrze...ale wg mnie DLA TEJ JEDNEJ - WARTO;)

Gość tellimenoska
Sa super sama paraduje w takich a mam czerwone zaloze tylko plaszcz a pod spodem gola i tak sobie laze po ulicy i pokazuje sie facetom bo lubie sie obnazac w miejscu publicznym ale po powrocie dostaje po ryju bejsbolem od meza bo on nie lubi jak pokazuje innym:p

Gość 1234567.........
pooommmpom...pewnie masz rację ...czasem potrzeba jest tylko dobra przyjaciółka która w dobrej wierze podpowie co jest nie tak ja sama całe życie maiłam długie włosy bez grzywki....kiedyś moja przyjaciółka przyszła i powiedziała mi wprost słuchaj masz piękne włosy ale co z tego jak rzadko je pokazujesz bo albo związane albo w koku ...idziemy do fryzjera ...teraz mam nadal długie ale pocieniowane i z grzywką a rodzinka omal nie padła jak wróciłam odmieniona mąż był zachwycony :)