Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda1111

czy można zmienić lekarza w czasie ciąży ??

Polecane posty

Gość mloda1111

witam mam pytanie czy w czasie ciazy mozna zmienic lekarza prowadzacego ciaze ?? jesli tak to czy tzreba to dla niego zglosic ??

Gość nie możesz
bo Cię rozstrzelają :P

Gość kaaaaaamaaa
ja zmieniłam. Poszłam na wizytę i powiedziałam, że chciałabym, aby prowadził moją ciążę, gdyż nie do końca ufam mojemu obecnemu lekarzowi.

Gość mloda1111
wlasnei o to chdzi ze mam bardzo wrednego lekarza o swoim dziecku nei wiedzialam nic do momentu jak poszlam prywatnie, przed kazda wizyta bardzo sie stresuje co tym razem wymysli i za co ochrzani ... :/

Gość oliczek policzek
ja chodziłam prywatnie , potemdo przychodi przeszłam, a tam co miesiąc był inny lakarz dlaczego? bo mój akurat zachorował, akurat był przy cesarce, akurat wyjechał, i zastepstwa, i zastepstwa i w efekcie w karcie mam kilku lekarzy którzy mnie prowadza. No ale nic sie nie dzieje, poczytaja , sprawdza wyniki, zbadają, i znów wizyta zamiesiąc. Dla mnie wzne ze na usg wszystko wychodzi w normie i ze przy badaniu tez wszystko gra, a to czy jest to pan doktor X czy pani doktor Y to juz mniejsza sprawa. chociaz w sumie szkoda ze takw przychodniach lekarze nas traktują.Wola nagle wyjechac, byc chorzy itp ...