Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko...

dziewczyny co myslicie o tej sukience? na wesele...

Polecane posty

Gość dla mnei super
:) tylko nie kazdemu bedzie dobrze w takim kolorze no pozostaje problem ze stanikiem bez ramiaczek, poniewaz wiekszosc dostepnych na rynku ma za szerokie obwody wiec nie trzyma biustu

Gość ciezko...
mam blond wlosy i troche jestem opalona, przymierzalam juz ta sukienke, fajnie lezy, tylko jest troche taka niestandardowa co? to wazna impreza dla mnie i nie chce glupio wygladac...

Gość a jaki stanik bedziesz
miala? jak masz wiekszy biust to bardotka nie da rady

Gość ciezko...
raczej maly biust, taki normalny, bez ramiaczek. czarne szpilki takie zwykle beda pasowaly i czarna kopertowka? a co na to? zakiet jakis?

sukienka rewelacja... seksi i napewno nikt nie bedzie miał takiej samej. To markowa i piękna sukieneczka.Pasuje i do blondynki i do szatynki i rudej.Wysoki bucik i fajne kolczyki pomogą dodać pikanterii całości.pozdrawiam

Gość a jaki stanik bedziesz
zakiet jak najbardziej, byle nie takie bazarkowe bolerko, co co druga dziwucha na weselach w zeszlym roku miala

Gość ciezko...
ona jest z takiego połyskliwego materiału, nie wiem chyba satyna...a co mogłabym na nią założyć? marynarkę czy bolerko?

Gość ciezko...
ehehehe takie wiejskie nie, jakieś takie eleganckie, male czarne...ale masz racje, zakiet bedzie lepszy:)

Gość cleoblack
sukienka piekna :) do niej zalozylabym jakis fajny zkiecik np. z rkawem 3/4:)

Gość ciezko..
kupilam ja:) jeszcze tylko buty i ten zakiecik:) dzieki dziewczyny:)

Hej mam ta sama tylko że pomarańczowa, bardzo fajny ma materiał. Za tydzień idę w niej na wesele :-) A jak ci się układa na brzuchu?? Te marszczenia??

Gość ciezko..
hehe ja tez za tydzien:) ja w Krakowie, chyba bym umarla gdyby ktos mial taka sama:P nie bylam w niej jeszcze, ale w sklepie jak przymierzalam wydawala sie ladnie lezec, jakie zakladasz dodatki?

Sukienka jak sukienka, niebrzydka, ale na pewno nie dałabym za nią tyle kasy...

Gość ciezko..
czemu tragiczna?

Gość dla mnei super
stanik, nawet przy duzym biuscie by sie znalazl-tylko spory biust raczej nie wejdzie w ta kiecke jesli kolor kiecki pasuje ci do karnacji (jest wazniejsza niz kolor wlosow czy oczu) to radze ci postawc na nowoczsnosc i dopasowac proste dodatki, bez zbednych ozdob klasyczne szpilki i kopertowke do reki-moga byc nawet lakierowane zadnych naszyjnikow, kolczyki dlugie, proste, wlosy w prosty kok i bedziesz gwiazda imprezy:) odnosnie stanika jeszcze-pamietaj zeby dopasowac dobry rozmiar bo przy bezramiackowcach jest jeszcze wazniejszy niz przy normalnym staniku-pamietaj szczegolnie o zanizeniu obwodu, jesli tego nie zrobisz to stanik bedzie ci zjezdzal czyli jak masz np 70cm w biusce to musisz wziac obwod 65 (+odpowiednio przeliczony rozmiar miski) jakbys miala problemy to zapraszam na: www.malobiusciaste.prv.pl

Gość dla mnei super
tzn mialo byc 70cm pod biustem oczywiscie;) a ta kopertowka i szpilki najlepiej beda wygladac w kolorz czarnym, ewetualnie fioletowym jesli chcesz cos bardziej oryginalnego

Gość ciezko...
:) nio czarne szpilki bede miala i czarna kopertowke, biust mam raczej nizbyt duzy, wiec nie bedzie problemu, stanik mam w kolorze cielistym, a ta sukienka raczej wysoko sie trzyma i jest usztywniona w biuscie, wiec chyba powinno byc dobrze:)- dla mnie super- dziekuje za pomoc:)

Gość eqewqewqeqwe
e, ja tam myślę, że jak cichopek dała rade wepchnać w nia swoje cyce, to i inne dadzą, niekonieczne tylko te malobiusciaste

Gość dla mnei super
przeciez cichopek nie ma jakiegos super duzego biustu-ma sredni w dodatku widzialam kilka jej zdjec w zle dobranych stanikach-a to splaszcza

Gość kajmakk
sukienka ciekawa , choc na pewno nie dla kazdej figury ale mnie odrzuca sklad, polyester(czyli badziew) i to za prawie 300 zl?? ::O:O cenia siebie nie ma co.....

Gość ciezko...
w dotyku ten materiał jest przyjemy, ladnie też się układa, kupiłam czarne szpilki, proste, z odkrytym palcem, bez ozdób. a w sklepie ta sukienka kosztowała 239 zl:)