Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irrenka

do JEDYNAKÓW! ogromna prośba!!!!!

Polecane posty

Witam serdecznie! Piszę pracę mgr o jedynakach (czyli o samej sobie też...) i brakuje mi wypełnionych ankiet. Z tego względu zwracam się do Was z ogromną prośbą: Jeżeli jesteś jedynakiem i masz chwilę wolnego czasu oraz ochotę pomóc mi zebrać wyniki to wyslij maila o treści ankieta na adres: ewkka@wp.pl wtedy ja wyslę Ci w pliku word ankietę do wypełnienia (wypełnienie zajmuje 5-10 minut) i będe czekac na email zwrotny z zaznaczonymi odpowiedziami. z góry ogromnie dziekuje! i pozdrawiam

no to ślij... mówię przecie. Tylko sprzątam, choć mi się nie chce. A jak to się mówi tonący kafeterii się chwyta, co w obu naszych przypadkach zdaje się być prawdą ;P

Bliźniak. Znaczy urodziłem się w maju ;] Kurcze... próbuję Ci pomóc, a Ty się już drugi post czeipiasz. Jak nie chcesz, to po prostu napisz, że nie chcesz, żebym to ja wypełniał i po krzyku.

Jako rasowa jedynaczka z rozbitej rodziny pomogę ( a popatrz uważają nas za egoistów ) Mi za to dzieciaka popilnujesz autopsja@wp.pl

Amaleta już wysłałam! :) DZIĘKUJE WAM OGROMNIE!!!!!! JESTEŚCIE MOJA POMOCĄ NAUKOWĄ - POMOCĄ BARDZO CENNĄ :D

Bardzo słusznie. Ja miałam kuzynów było ich 5 i niektórzy starsi i młodsi ode mnie 3 chłopaki i2 dziewczyny są strasznymi egoistami i nigdy się nie chcieli dzielić mimo że ja to taka szczera dupa wszystko oddam .

to ja też mogę wypełnić... jestem rasową jedynaczką (nie mam rzadnego rodzeństwa!!!) tyle że obalam stereotypy i nie jestem samolubna... w LO nie chcieli wierzyć że jestem jedynaczką!!!

Amaleta dzieki raz jeszcze! Marlenka Ty jesteś ten rocznik co ja :) Palusia81 no właśnmie tak to bywa, a jedynaków sie jako tych najgorszych postrzega :o

jesteście cudowni - bardzo Wam dziękuje za pomoc!!!!! oby tak dalej :) ;) 🌻

krugeria powiem Ci,z e to ciekawe zagadnienie - małżeństwo jedynaków... jak wam razem sie żyje?? :D macie dzieci? lub czy chcecie mieć? ale nie mów, że tak ale tylko jedno :P :D ;)

...no są tu jeszcze jakieś "jedynki"??????? POMÓŻCIE proszę!!!!!

a ja nie mogę tego otworzyć mój komp. nie czyta tego formatu :( a moze to wina visty ?nie wiem - przykro mi