Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka23

Jak zrobię coś co mu sie nie podoba to wymyśla kary

Polecane posty

Gość paolka23

albo odmowa seksu albo mówi , ze dziś sie nie spotkamy tylko jutro itp. Jak gotego oduczyc bo mi z tym zle. Tak jakby łaskę mi robił , ,ze się spotkamy. Mowa o moich chłopaku z którym jestem 1, 5 roku.

Gość niezly manipulant

Gość hulajnóżka
Ty mu odmów seksu. Albo na jego kary ustawicznie (choćby bolało) mów chłodne 'ok'. Jak zauważy, że to zlewasz już, 'bo i tak kara będzie', znudzi mu się. A tak w ogóle to jak możesz się tak dawać. To PONIŻAJĄCE

pokaż że ci nie zależy np na spotaniu, czy seksie to bedzie chciał... albo zrób mega awanture... albo rób ta jak on (a nawet gorzej):P...

Gość paolka23
No on dobrze wie , ze jak tak mowi to mnie to boli i staram się robic wtedy tak jak on chce. :(

Gość ADAADA ADA
On toba manipuluje. Ale ty niestety sie temu poddajesz. Powiedz, po co jestes z kims, kto sie za cos tam chce karac? Wytlumacz to, bo dla mnie jest to nienormalne. On ma zadatki na tyrana. Uciekaj od takiego faceta jak najdalej. I nie tlumacz sie glupio, ze go kochasz, bo to zaden argument!!! Masz jedno zycie i nie warto go przezywac pod pantoflem despoty, bo szczescia z tego nie bedzie na pewno. Ty juz to wiesz, wiec co z nim jeszcze robisz??????

cienka jestes..jakby mi powiedzial,ze dzis sie przez to nie spotkamy,to bym mu powiedziala,ze w ogole sie nie musimy spotykac,skoro go to tak meczy..i nara zaraz by zmiekl

Gość 987654321
dopóki będziesz za nim ganiać będzie cię traktował. uwierz mi, że to nie jedyne spodnie, które chodzą po ziemi.

jak ci mówi, ze dziś sie nie spotkacie tylko jutro, to powiedz, że lepiej pojutrze, bo jutro masz inne plany z drugiej strony jak możesz sie tak dawać, a i koles chyba wie co na ciebie skutkuje

Gość paolka23
Podam przyklady z ostatnich dni np usunelam swoje fotki z naszej klasy bo chce dac nowe a on jesli ich dzis nie umiescisz to sie nie spotkamy :D, lub mowilam w ciagu dnia ze nie chce seksu ale wieczorem juz mialam ochotę aon nie bedziemy sie kochac bo ty wczesniej nie chcialas. Nie chcialam od niego pozyczyc pieniedzy tylko wolalam od siostry to powiedzial ze sie nie spotkamy. itp itd.

śmieszne to....jak ci powie, że sie dzisiaj nie spotkacie, to ty mu odpowiedz: świetnie bo i tak nie miałam na to ochoty, spotkajmy sie z tydzień. heheeh jeśli mu zalezy to przestanie tak robic bo zobaczy ze sie nie dajesz i masz na niego wyjebane

co za zalosny debil...zmienialm zdanie po osttanich wpisach-rzuc go!to nie ma sensu.znajdz kogos,kto jest normalny,z nim to sama meczarnia.nie ma po co gowna ruszac,bo tylko zacznie smierdziec

zrob co,co mu sie na pewno nie spodoba-usun zas fotki z NK (o zgozo,zeby cos takiego wypominac),jak piwie,ze sie nie spotkacie,to powiedz "dzieki bogu" z ogromna ulga w glosie..i olej go na zawsze

Gość Paolka23
zerwałam z nim . Może nie bezpośrednio z tego powodu ale rozstaliśmy się nie mogłam już znieść tego , ,ze mnie nie szanuje. dziekuje za wpisy / jesli chtoś sie jeszce wypowie to chętnie poczytam.

super zrobiłaś, ze z nim zerwałaś, bo na dłuższą mete groziłby Ci chyba kaftan bezpieczeństwa:) gdzie Ty takiego manipulanta wyrwałaś?:D

Gość dreszno zapolskie
co za debil :D szkoda ze takich nie oznaczaja zeby inne kobiety w miare szybko sie od niego ewakuowaly autorko gratujuje madrej decyzji !:) tylko nie wracaj do niego jak Cie bedzie przepraszac i chcial spotkania ok ?:)

Gość bardzo mądra decyzja
tylko nie daj sie urobić gdyby obiecywal , ze sie zmieni itd

Gość grzia
bardzo dobrze zrobiłaś...potem mogłoby być tylko gorzej...nawet jeśli to boli nie daj sie namówic na jego powrót...on sie nie zmieni...nawet jeśli Cię kochał to była to chora, zaborcza miłość, posiadanie ciebie na właśność... nie pozwól się nigdy już tak traktowac zadnemu facetowi bo starcisz szacunek dla samej siebie...pozdrawiam i powodznia.. trzymaj się...

Gość co za gość
dobrze zrobiłaś, jesteście półtorej roku a on cię traktuje jak niegrzecznego pieska na tresurze? nawet nie chcesz wiedzieć co działoby się za parę lat i np. po ślubie. już niedługo na pewno spotkasz kogoś kto będzie miał inną metodę postępowania z dziewczyną niż "zła suczka, zła, do budy"