Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK ZAREAGOWAŁ

POMÓŻCIE MI!!!!

Polecane posty

Gość TAK ZAREAGOWAŁ

Wychodziłam od Niego z domu do mojej mamy..pogadać,wypić kawę itd. Od jakichś trzech miesięcy mieszkam u mojego faceta. Zepsuł mu się telefon prywatny,a ja zapomniałam i wysłałam smsa o tym że wychodzę na ten zepsuty...więc nie doszedł. Gdy doszłam do mamy puściłam mu sygnał z domowego na numer,który używa w pracy... Zamieszam troszkę.Smsy zawsze pisałam na numer prywatny,bo ma do mnie darmowe itd,a jakieś sygnały to zawsze na numer który używa w pracy. Zawsze tak było! Nie wiem czemu. Tak więc puściłam mu ten sygnał,bo nie oddzwonił po smsie. Po chwili dzwoni z pretensjami,że robie z niego głupka! Że coś czaruje.Że przecież wiedziałam,że ten numer mu nie działa... Na koniec powiedział " Zostań sobie już tutaj ok? Do widzenia!" i się rozłączył. Słusznie zrobił? Ja naprawdę zapomniałam o tym,że ten numer mu nie działa... I tak właśnie bez żadnych rzeczy siedzę w swoim domu... Echhhhhh..... Wiem zamieszałam pewnie,ale naprawdę chce mi się wyć!

Gość czarny kotekPP
troche nerwowy ten Twój facet:P

Gość polikia
No nerwowy ten Twoj jest ale moj jest taki sam. Kiedys mialam podobna akcje tylko, ze ja z kartka. Zostawilam na stole,a zawsze klade na lodowce. I on jej nie widzial i zadzwonil gdzie jestem jak powiedzialam ,z e kartka lezy to zrobil wielka awanture gdzie i powiedzial, ze jak tak to moge sobie zostac u mamusi. No to sie rozlaczylam i zostalam u mamy i co o 21 juz telefon gdzie skarbie jestes;/

Gość ale wy macie problemy
ja pitole załamka

Gość TAK ZAREAGOWAŁ
może to są śmieszne problemy,ale prawdziwe! Naprawdę tak zareagował! I jeszcze " Do widzenia" nie źle... polikia no bardzo podobna akcja! Jeju...

Gość dziwny jakis
najlepiej niech cie zamknie w klatce. niech sie cieszy ze w ogole mu powiedzialas,szok szok szok