Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skunksikkki

Pytanie do osób wierzących

Polecane posty

Gość skunksikkki

Czy osoba, która uprawiała seks przed ślubem i tego nie załuje, nie ma wstepu do Kościoła?

Gość skunksikkki

Gość tregdsgdger

Gość tregdsgdger
czy ktos bardziej kompetentny mógłby mi odpowiedzieć? tu nie chodzi o manifestancje swojej wiary:O

Gość dfsfs
Niee! Może normalnie praktykować. Jedynie nie może podejść do komunii, jeśli się wcześniej nie wyspowiada, spełniając warunki spowiedzi (w tym szczerze żałując i obiecując poprawę, czyli że już bez ślubu nie będzie uprawiać seksu). Szkoda że prosisz o niekomentowanie, bo dla mnie te zasady są dziecinne czyli po prostu dla idiotów.

Gość BelZeBub 19
Do kościoła chodzą tylko głupie chuje i pizdy. W dzisiejszych czasach wstyd sie do tego przyznawać w klasie.

Gość regfdgrtytrgfs
dfsfs - właśnie nie chodzi mi tu o kościół jako świątynie, tylko jako wspólnotę. i radzę przeczytać jeszcze raz to, co napisałam pod tematem Jeśli nie żałuję lub celowo pominę to na spowiedzi, rozgrzeszenia automatycznie nie ma - nawet jesli tylko ja o tym wiem. Szkoda że prosisz o niekomentowanie, bo dla mnie te zasady są dziecinne czyli po prostu dla idiotów Po pierwsze, gdzie ja proszę o niekomentowanie, po drugie, jaki związek ma pierwszy człon twojego zdania wzgledem drugiego?:D I wreszcie, po trzecie - jesli sa takie proste, spróbuj teraz odpowiedziec na temat:)

Gość rewtewfdsvdsvdstrw

Gość fewfdsfwfwe